Gündem Kırgın Çiçekler 10. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

Kırgın Çiçekler 10. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

30.08.2015 - 12:58 | Son Güncellenme:

ATV'de bu akşam ekrana gelen Kırgın Çiçekler son bölümünde Kader’i annesinin evinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 10. son bölüm haberimizde. İşte Kırgın Çiçekler son bölüm ve diğer ayrıntılar...

Kırgın Çiçekler 10. son bölümde sürpriz gelişme - İzle

Dram dozu yüksek dizi Kırgın Çiçekler son bölüm ile ekrana geldi. Heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler 10. bölümde Kader ve annesinin kavuşma sahnesi damga vurdu. Yayınlandığı ilk günden itibaren senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başaran Kırgın Çiçekler dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KIRGIN ÇİÇEKLER 10. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Sevilen Atv dizisi Kırgın Çiçekler 10. bölüm fragmanı, yine bomba gelişmelerin sinyalini verdi. Dram dozu yüksek sahneleri, genç kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla reytingleri alt üst etmeyi başaran Kırgın Çiçekler yeni bölümünde uzun zamandır annesi ile kavuşmak için çabalayan Kader'in hayali gerçek oluyor ve mutluluktan ayakları yerden kesiliyor. Ancak, Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında bakılırsa, Kader'in bu mutluluğu çok sürmeyecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 10. BÖLÜM ÖZETİ

Kader'i annesinin evinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Annesinin onu terk etme sebebi hayatına yeni bir sır ekler. Olayların içinden çıkamayan Serkan, her şeyi geride bırakıp kaçma planları yaparak Eylül'ü ikna etmeye çalışır. Feride ve Toprak çok farklı iki kişi olduklarını anlar ve ilişkilerinde zorlu bir uyum sürecine girerler. Cemre anne ve babasının mezarını yaptırmak için para bulmak zorundadır. Kızlar da ona yardım ederken, olaydan haberi olan Defne planlarını bozmak için elinden geleni yapacaktır.

Pazartesi akşamlarına damga vuran Kırgın Çiçekler yeni bölümünde, aylardır bir annesi olduğunu herkese ispat etmeye çalışan ve ona ulaşmak için çapalayan Kader'in hayali gerçek olur. Senelerdir uzak kaldığı annesine kavuşan Kader, yetimhaneden kurtulacağını düşünür. Ancak, Kırgın Çiçekler 10. bölümünde Banu'nun bambaşka bir hayatı olduğu ortaya çıkar, bu nedenle Kader'i yanına almak istemez. Kader, annesinin bu tepkisi karşısında adeta ikinci kez yıkılır. Kırgın Çiçekler yeni bölümünde dizinin genç aşıkları Eylül-Serkan cephesinde ise sürpriz gelişmeler var. Annesi ve kızkardeşine rağmen, Eylül aşkından vazgeçmek istemeyen Serkan, şok bir teklifte bulunur. Mesude'yi kandırıp, yeniden eve dönen Kemal ise yine rahat durmaz. Tacizleriyle Eylül'ün yetimaheneye düşmesine neden olan Kemal, Mesude'nin ortalıklarda olmadığı bir anda Büşra'yı sıkıştırır. Bu kez, Büşra'yı taciz eden Kemal, yakalanacak mıdır?

Haberin Devamı

O Hayat Benim dizisinden ayrılan Birgül Ulusoy Kırgın Çiçekler dizisine katıldı.

Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik ve Sacide Taşener gibi isimlerin paylaştığı, 16 yaşında üvey babasının tacizine uğrayan ve annesi tarafından yetimhaneye bırakılan ‘Eylül’ün yaşadıklarına odaklanan diziye; son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Furkan Andıç katıldı.

Haberin Devamı

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği diziye sürpriz bir hikaye ile giriş yapan Furkan Andıç'tan sonra oyuncu kadrosuna yine çok konuşulacak bir isim eklendi; oyuncu Birgül Ulusoy sürpriz bir hikaye ve karakter ile diziye dahil oldu. Oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimlerle yoluna devam eden 'Kırgın Çiçekler' dizisi, senaryosundaki yeni karakterler ve hikayelerle ses getirmeye devam edecek.

Kırgın Çiçekler 10. son bölümde sürpriz gelişme - İzle