Gündem Kırgın Çiçekler 4. bölüm fragmanı gizemli mektup şoku - İzle

Kırgın Çiçekler 4. bölüm fragmanı gizemli mektup şoku - İzle

17.07.2015 - 15:31 | Son Güncellenme:

Atv'nin dram yüklü yeni dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü oldukça heyecanlı biten Kırgın Çiçekler 4. bölümünde Kemal'den kurtulan kızları çok daha kötü bir sürpriz bekliyor.

Kırgın Çiçekler 4. bölüm fragmanı gizemli mektup şoku - İzle

Atv ekranlarında geçtiğimiz pazartesi akşamı son bölümüyle nefesleri kesen Kırgın Çiçekler 4. bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Eylül hastanede doğum yapan annesinin başındadır. Feride onu yalnız bırakmaz. Feride'nin Kemal'i araması için üstelemesiyle kızcağızın sinirleri boşalır. Feride, Eylül'ün tepkisinden şüphelenir. Ne kadar sıkıştırsa da Eylül olanları anlatmaz. Ancak Feride işin peşini bırakmayacaktır. Diğer tarafta kızlar yazıyı kimin yazdığını bulmaya çalışmaktadır. Meral bir şey sakladıklarından şüphelenmiş, her hareketlerini izlemektedir. Neriman da benzer şüphelerle Kader'i sıkıştırmaktadır. Kemal'le ilgili sırrı saklamaları giderek zorlaşırken Kader, ailesini bulabilmek için arkadaşlarını satacak mıdır?

Haberin Devamı

Yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek dizinin bu bölümünde Kemal'in ölümünün ardından okulun bahçesindeki kanları temizlemeyi unutan kızlar, köşeye sıkışacak. Yetimhanede yolları kesişen; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yollarının kesişme hikayesini anlatanKırgın Çiçekler dizisinde yine bol heyecan ve dram var.Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü 20 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.15'te Atv ekranlarına gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde; Serkan ve kızlar artık başlarını belaya sokacak büyük bir sırrın ortağı olmuştur, bu sır hem kızları hem de Serkan'ı daha şimdiden köşeye sıkıştırmaya başlar. Panik haliyle Kemal'i öldürdükten sonra ortadan kaybeden kızlar, arka bahçedeki kanları temizlemeyi unutunca, ortalık karışır. Kırgın Çiçekler 4. bölümünde kocasından haber alamayan Mesude, Eylül'ü sıkıştırıyor. Peki, vicdan azabıyla kavrulan Eylül, durumu ablasına anlatacak mı? Dizinin yeni bölümüne asıl damga vuracak olay ise kızların aldığı mektup olacak, bu mektup vicdan azabı duyan kızları şok edecek!

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Kırgın Çiçekler; Yolları yetimhanede kesişen 5 genç kızın yaşam mücadelesini anlatıyor. Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.