Gündem Kırgın Çiçekler 47. yeni bölüm öncesi heyecan yaratan olay!

Kırgın Çiçekler 47. yeni bölüm öncesi heyecan yaratan olay!

18.05.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de yeni fragman yayınlandı. Kırgın Çiçekler izleyenlerini yeni bir heyecan daha bekliyor. Cemre, akıl hastanesinden kurtulabilecek mi? sorusu merak ediliyor. İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Kırgın Çiçekler 47. yeni bölüm öncesi heyecan yaratan olay

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölümü ile 23 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Haberin Devamı

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kırgın Çiçekler yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kırgın Çiçekler merakla beklenen 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler, Tüm Kişiler’de en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirvedeki yerini koruyor. Yetimhane kızlarının hikâyesini anlatan dizi, izleyiciyi her bölümde duygu yüklü sahnelerle etkiliyor. Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat yer alıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 47. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Cemre, akıl hastanesinden kurtulabilecek mi?

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Kırgın Çiçekler 47. yeni bölüm öncesi heyecan yaratan olay

KIRGIN ÇİÇEKLER 47. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER'İN GENEL HİKAYESİ

Eylül 16'sında bir kız. Üvey babası Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor...

Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Yazarlar