Gündem Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

02.11.2016 - 11:21 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler heyecan dozu yüksek 58. yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kırgın Çiçekler 58. bölümde Songül babasına olan nefretini dindiremiyor. Sadullah ise Kemal'in kendisine yaptıklarını öğrenince intikam almaya gidiyor. Kırgın Çiçekler 58. bölüm Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanında nefesler tutuldu

Kırgın Çiçekler yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Olayların ardı arkası kesilmeyen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Dizide, Eylül intiharın eşiğindeyken Songül ise bir çıkmazın içindedir. Nazan ve Sadullah ise Kemal'in oyununu anlayıp intikam peşine düşerler. Şaşırtıcı ve sürükleyici hikayesiyle Kırgın Çiçekler 58. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız yer aldığı Kırgın Çiçekler 58. bölümü ile 7 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 58. BÖLÜM FRAGMANI



KIRGIN ÇİÇEKLER 58. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde, intiharın eşiğinde olan Eylül, bir saat kulesine çıkar. Annesi onu kurtarmaya çalışırken Eylül, intihar etmekte kararlıdır.

Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalan Songül, babası Sadullah ile tekrar yüzleşir. Ancak arkadaşları tarafından küçük duruma düşürülen Songül bu yüzleşmede tekrar babasına isyan eder. Babasına "keşke cezaevinden hiç çıkmasaydın. Keşke annem yerine sen ölseydin" diyen Songül, tüm gerçekleri öğrendikten sonra ne yapacağı merak konusu oldu.

Nazan ise bir cinayet işlediğini herkesten gizlesede aslında Kemal'in bir oyunu olduğunu sonradan öğrenir. Songül'ün babası Sadullah'ı karakolda gören Nazan, büyük bir şok yaşar ve bayılır. Kemal'in türlü türlü oyunlarına alet olan Nazan ve Sadullah ne yapacağını şaşırır. Kemal'in kapısına dayanan Sadullah, intikamını almaya çalışır ancak kendi kapısına dayanan kanlısı ile de başı beladadır. Songül bu tüm gerçekler karışısında babasının yanında kalmayı kabul ederken yeni bir şokla karşı karşıya kalır. Sadullah'ın kanlısı bu davanın kapanması için Songül'ün yeğeniyle evlenmesini ister....

KIRGIN ÇİÇEKLER 57. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 57. son bölümünde Songül’ün babası ölecek mi? sorusu merak konusu olmuştu. Kader kardeşinin yetimhaneye verilmemesi için çırpınmaktadır. Songül geçmişin acısıyla babasıyla yüzleşmekten kaçınır. Sadullah kendini affettirmek için Songül'ün etrafında dolanırken Kemal ile tanışır. Kemal, Nazan korkusuyla can derdindedir. Hapisten çıkan Defne, okulda dışlanır. Nazan kızını tekrar kabul ettirmek için okulda balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 57. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİ KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.