Gündem Kırgın Çiçekler 72. yeni bölüm fragmanından ilginç detaylar!

Kırgın Çiçekler 72. yeni bölüm fragmanından ilginç detaylar!

13.02.2017 - 09:36 | Son Güncellenme:

Atv'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta yine nefes kesti. Duygu yüklü sahneleri ve macera dolu konusu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler'in 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 72. bölümde Kemal'in Eylül'ü kaçırdığı ortaya çıkıyor! Eylül'ü ıssız bir yere götüren Kemal'in peşine düşen Cemre ile Serkan'ın başı büyük bir belaya giriyor...

Kırgın Çiçekler 72. yeni bölüm fragmanından ilginç detaylar

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğitalp'in üstlendiği, dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat yer alıyor. Kırgın Çiçekler, 71. bölümü ile 13 Şubat 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER 71. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisi 71. bölümünde bu hafta Eylül kendini büyük bir tehlikeye atarak Kemal'i yaralayıp kaçar. Gözü dönen Kemal silahla Eylül'ü kovalamaya başlar. Kızlar Mesude'nin kaybolduğunu anlayınca panik halinde aramaya başlarlar. Songül'ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra'yı tehdit eder. Güney ve Songül'ü ayıracak bir yol bulmasını ister. Nazan, Defne'yi yurttan alıp eve getirir. Defne kayıp paralarının peşine düşer.

Kırgın Çiçekler 72. yeni bölüm fragmanından ilginç detaylar

Kızlar Eylül'le konuşamadıkları için korku içindedir. Polisten gelen bir telefonla herkes büyük şok yaşar…

KIRGIN ÇİÇEKLER 72. BÖLÜM FRAGMANI