Gündem Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanında Mesude, Kemal'i bıçaklıyor!

Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanında Mesude, Kemal'i bıçaklıyor!

23.02.2017 - 11:31 | Son Güncellenme:

Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayına giren Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanında Eylül, Kemal tarafından başından vuruluyor. Uzun süredir üvey babasının tacizine maruz kalan ve esir edilen yerde kurtarmaya çalışan annesi Mesude, hasta yatağından kalkarak Kemal'i bıçaklıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kırgın Çiçekler yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanında Mesude, Kemali bıçaklıyor

Kırgın Çiçekler 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kırgın Çiçekler'de Eylül, Kemal'in silahndan çıkan kurşunla bir anda yere yığılıyor. Cemre yaşananlara tanık olurken gözyaşlarına engel olamıyor. Kemal eve geldiğinde Mesude'nin bıçak darbesi ile yere yığılıyor. Başrollerinde usta isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçeler dizisi 73. yeni bölüm fragmanı ile 27 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızlar, Eylül'ü Kemal'in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül'ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir. Mesude, Kemal'e fark ettirmeden ayağa kalkar.

Songül, Zehra'nın oyununa gelerek Sadullah'a karşı çok zor durumda kalır. Güney, Songül'ü kaybetmemek için evlenme teklif eder. Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düşerler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçar.

KIRGIN ÇİÇEKLER 73. BÖLÜM FRAGMANI