Gündem Kırgın Çiçekler 79. yeni bölümde Kemal Büşra'yı kaçırıyor!

Kırgın Çiçekler 79. yeni bölümde Kemal Büşra'yı kaçırıyor!

05.04.2017 - 14:34 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümde Kemal, Eylül'ün kardeşi Büşra'yı kaçırıyor. Eylül'ün annesi Mesude'yi kaybetmenin vermiş olduğu acı yetmezmiş gibi bir de kardeşinin kaçırılması ile paramparça oluyor. Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı ile Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Kırgın Çiçekler 79. yeni bölümde Kemal Büşrayı kaçırıyor

Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Cansu Fırıncı ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler dizisinde, Eylül için zor günler başlarken yeni bölümde nasıl bir sorunla karşı karşıya kalacağı merak konusu oldu. Songül'ün başı dertte!

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler dizisinde, Eylül kardeşleriyle beraber eve yerleşir. Kızlar Kemal'in Eylül'ü yalnız yakalayıp zarar vermesinden korkmaktadır. Feride ve Toprak, Eylül'ü zor günlerinde yalnız bırakmazlar. Serkan, Eylül'ün ziyaretine gelerek ona hala âşık olduğunu söyler. Güney, tefeci tarafından köşeye kıstırılır. Songül borçlandıklarını öğrenince en son çare Selin'e gider. Tefeci Güney ve Songül tehdit eder. Kemal, Nazan'dan parasını geri vermesi karşılığında Metin'i ister…

KIRGIN ÇİÇEKLER 79. BÖLÜM FRAGMANI