Gündem Kırgın Çiçekler 84.yeni bölüm fragmanına göre bıçaklanan Kemal bu kez ölecek mi?

Kırgın Çiçekler 84.yeni bölüm fragmanına göre bıçaklanan Kemal bu kez ölecek mi?

09.05.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler 83. bölümü geçtiğimiz akşam ekrana geldi. Duygu yüklü sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta Kemal yine kızların korkulu rüyası oldu. Eylül'ün yaşadığını öğrenen Kemal yeni bir plan yapmaya başlar. Soluk soluğa izlenen son bölümün ardından yayınlanan Kırgın Çiçekler 84. yeni bölüm fragmanına göre bıçaklanan Kemal bu kez ölecek mi?

Kırgın Çiçekler 84.yeni bölüm fragmanına göre bıçaklanan Kemal bu kez ölecek mi

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana geldi. Dizide bu hafta Kemal kızları boş odaya kilitleyip, içeri gaz vererek kaçtıktan sonra Nazan, yerlerini tesbit edip onları kurtardı. Kemal, Metin'i kaçırmak için Feride ve Toprak'ın kapısında nöbet tutar ancak Eylül'ü görünce büyük bir şok yaşar. Öldü bildiği Eylül'ün karşısına çıkan Kemal, yarım kalan işini bitirmek ister. Nefes kesen son bölümün ardından Kırgın Çiçekler 84. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eylül, Kemal'den gizli gizli saklanırken aniden önüne çıkar.

Haberin Devamı

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker’in paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümü ile 15 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de ekrana gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde Kemal kızları boş odaya kilitleyip, içeri gaz vererek kaçar. Kızların kurtulmak için tek umutları Nazan'dır… Kızların Kemal'i öldürdüğünü sanan Nazan panikle kaçmaktadır. Zehra, kilitlendiği odadan çıkınca Songül'ün Güney'e yazdığı mektubu bularak soluğu Selin'in kapısında alır. Selin'le mektup karşılığı bir anlaşma yapar. Kemal, Metin'i kaçırmak için Feride ve Toprak'ın kapısında nöbet tutmaktadır… Eylül, Büşra'yı görmek isteyince Kemal'le burun buruna gelir.

KIRGIN ÇİÇEKLER 84. BÖLÜM FRAGMANI