Gündem Kırgın Çiçekler son bölüm sonrası 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler son bölüm sonrası 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.05.2017 - 09:17 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler'in nefes kesen son bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kırgın Çiçekler'de bu hafta Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır, ancak olaylar beklendiği gibi gelişmiyor. Fırtınalar estiren son bölümün ardından Kırgın Çiçekler 86. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Kırgın Çiçekler son bölüm sonrası 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kırgın Çiçekler 85. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Hemen ardından heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler 86. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Dizide Meral'i güzel bir gelecek beklerken, beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalınca ne yapacağını şaşırıyor. Meral'in Sadri'nin gerçek torununu öğrendiği sevilen dizide Kemal geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde hayatını kaybetmişti. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kırgın Çiçekler yeni bölümünde neler olacağı şimdiden merak ediliyor.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları Atv'de kaldığı yerden devam edecek.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 85. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümünde Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır. Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur.

KIRGIN ÇİÇEKLER'E SÜRPRİZ TRANSFER!

Oyuncu Deniz Uğur, Kırgın Çiçekler dizisi kadrosuna katıldı. Uğur, "Böyle bir dizi de rol almak beni mutlu etti" dedi. Atv’de ekranlara gelen ‘Kırgın Çiçekler’ dizisinin oyuncu kadrosuna yeni biri isim dahil oldu.

Haberin Devamı

Oyuncu Deniz Uğur, bu hafta yayınlanacak bölüm öncesi, “Böyle bir dizi de rol almak beni mutlu etti. Diziye sürpriz bir karakter ile giriyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak” dedi.