Gündem Kısmetse Olur haftanın finalinde şok! Bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur haftanın finalinde şok! Bu hafta kim elenecek?

16.12.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin izlenme rekorları kıran yarışması Kısmetse Olur finalinde yer yerinden oynayacak. Adnan ve Didem arasında yaşanan gerilim herkesi korku dolu anlar yaşatacak. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur haftanın finalinde şok Bu hafta kim elenecek

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayında! Didem yüzüğü çıkarıyor, AdDid ilişkisi sona mı eriyor?
Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem çifti ayrılık kararı alıyor, Didem fenalık geçiriyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle Pazar 23.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR FİNAL FRAGMANI

Kısmetse Olur'da Semih ve Hazal aşkında kötü son. Hazal'ın son hafta eleme gecesinde yarışmaya veda etmesi Semih'in büyük tepkisine neden olmuştu. Ortadan kaybolan Semih'in nereye gittiği ortaya çıktı. İşte Semih Hazal'ın evden ayrılmasından sonra yaşananlar..

SEMİH NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Kısmetse Olur'da haftanın finalinden sonra ortalık karıştı. Yarışmaya veda eden isimler arasında Hazal'ın olması Semih'in büyük tepkisine neden oldu. Hazal ile birlikte evden ayrılma kararı alan Semih'ten bir süre haber alınamadı.

Yarışmanın sunucusu Seda Akgül Semih ile ilgili şok eden gerçeği açıkladı. Şok eden görüntüler Kısmetse Olu'da yayınlandı. Semih ve Hazal'ın evden el ele çıkmasının ardından Semih, Şahin ile birlikte Kıbrıs'a gitti.

Haberin Devamı

Semih'in yaptıkları yarışmadan diskalifiye edilmesine neden oldu. İşte o anlar...