Gündem Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı! Gerçekler ortaya çıkıyor

Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı! Gerçekler ortaya çıkıyor

08.10.2018 - 09:50 | Son Güncellenme:

TV8'in yeni dizisi Kızım 4. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kısa sürede büyük bir ilgi gören Kızım 4. yeni bölüme Demir'in Öykü'nün annesinin hayatta olduğunu öğrenmesi damga vuracak. İşte büyük bir merakla beklenen Kızım 4. yeni bölüm fragmanı...

Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı Gerçekler ortaya çıkıyor

Kızım dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TV8'in kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Kızım yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkacak. Demir, Öykü'nün annesinin hayatta olduğunu öğreniyor. Peki annesini ölü olarak bilen Öykü gerçeği öğrenecek mi? İşte Kızım 4. yeni bölümden heyecanlı dakikalar...

Kızım 4. yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00'de TV8'de...

Haberin Devamı

KIZIM DİZİSİ GENEL HİKAYE

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Demir Göktürk / Buğra Gülsoy

Candan Hoşgör / Leyla Lydia Tuğutlu

Öykü Tekin / Beren Gökyıldız

Cemal Eröz / Serhat Teoman

Uğur Adıgüzel / Tugay Mercan

Sevgi Günay / Sinem Ünsal

Müfide Adıgüzel / Suna Selen

KIZIM 4. BÖLÜM FRAGMAN