Gündem Kocamın Ailesi 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

27.04.2015 - 15:26 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi merakla beklenen 43.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecandolu yeni bölümü ile Kocamın Ailesi dizisi bu hafta yine gündeme bomba gibi düşecek. İşte Kocamın Ailesi fragman videosu ve ayrıntıları...

Kocamın Ailesi 43. Bölüm Fragmanı yayınlandı - İzle

Fox Tv ekranlarının en sevilen dizisi olarak bilinen Kocamın Ailesi yeniden reytingleri tavan yapacak yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kocamın Ailesi 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen, Kocamın Ailesi yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan rol aldığı Kocamın Ailesi 43. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kocamın Ailesi 43. bölüm fragmanı izle;



Gülay ve Can’a yakalanan Şeniz, iyice kapana kısılır. Fatih’ten ayrılamayacağını kabullenen Miray, kendini hazır hissedene kadar Fatih’ten süre ister. Ar Apartmanı küçük misafirlerini ağırlarken beklenmedik yakınlaşmalara da tanıklık eder. Finalde ise Şeniz’i tatsız bir haber beklemektedir.

Oyuncu Kadrosu

Tarık-Gökhan Alkan
5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü ancak aile özlemiyle dolu bir genç adam.

Güneş-Yeliz Kuvancı
Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Mukadder Ar-Ayşenil Şamlıoğlu
Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Pelin-Beren Gökyıldız
Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar-Erman Okay
Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Şeniz-Yeşim Salkım
Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi.