Gündem Kocamın Ailesi 55. bölümde balayı krizi!-izle

Kocamın Ailesi 55. bölümde balayı krizi!-izle

28.10.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Kocamın Ailesi 55. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Güneş ve Tarık artık evlendi. Balayına çıkan genç çift yine bir sürprizle karşılaştı. Kocamın Ailesi son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Kocamın Ailesi 55. bölümde balayı krizi-izle

Balayına uğurlanan çiftin ardından Mukadder'le Cücü, Tarık'la Rıza'yı yurda kimin bıraktığını öğrenmenin peşine düşer. Ancak onlardan daha erken davranan başkaları da vardır. Rıza'nın peşinde olduğu şey ne?

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güneş'le Tarık'ın başbaşa geçirdikleri balayına Ar ailesi de gelirse ne olur? Herşeyini kaybeden Hakan ise, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez.

KOCAMIN AİLESİ 55. BÖLÜM FRAGMANI

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tarık’la Rıza’yı yurda aynı kişinin bıraktığını öğrenen Mukadder, çocuklarına bunu yapanın peşine düşerken, Rızanın Sefer’in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur .Gülay gerçeklerle yüzleştiğinde tüm hayatı alt üst mü olacak?

Miray Fatih'in annesiyle konuştuğunda ilişkisi için tehlike sinyalleri çalmaya başlayacak ve tüm bu yaşananlara rağmen muhteşem bir düğünle Ar ailesine gelin olan Güneş’i bundan sonra neler bekliyor.