Gündem Konya'da bir baba eve geç gelen kızını bıçakladı

Konya'da bir baba eve geç gelen kızını bıçakladı

26.03.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

Konya'da bıçaklama sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki S.İ. adlı kız, kendisini babasının erkek arkadaşı olması ve geç geldiği için bıçakladığını söyledi

Konyada bir baba eve geç gelen kızını bıçakladı

Kalçasından yaralanan genç kızın tedavisi sürerken, baba B.İ., gözaltına alındı. Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Elmacı Mahallesi'ndeki müstakil evde meydana geldi.

Haberin Devamı

Bir genç kızın bıçakla yaralanma ihbarı üzerine çalışma yapan polis, kalçasından bıçaklanan S.İ.'nin hastaneye kaldırıldığını belirledi. Genç kızın ailesi, kızlarının sokakta yürürken tanımadığı bir tinerci tarafından bıçaklandığını öne sürdü.

Bunun üzerine hastaneye giderek S.İ.'nin ifadesine başvuran polisler, gerçeği ortaya çıkardı. Genç kız, erkek arkadaşının olması ve eve geç gelmesi nedeniyle tartıştığı babası tarafından bıçaklandığını ileri sürdü.

Baba B.İ., polis tarafından gözaltına alındı. Bir plastik fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen baba B.İ.'nin suç aleti bıçağı çöpe attığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.