Gündem KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

17.07.2019 - 08:32 | Son Güncellenme:

KPSS soruları ve cevapları erişime açıldı. 14 Temmuz'da uygulanan KPSS Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumlarının sonuçları ise heyecanla bekleniyor. ÖSYM, KPSS sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (2019-KPSS) Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumlarının soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımladı.

Haberin Devamı

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 14 Temmuz'da düzenlenen 2019-KPSS'nin Genel Yetenek ve Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumlarının temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı erişime açıldı.

Sınava başvuran adaylar, 10 gün boyunca ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sorularının tamamına ulaşabilecek.

SORULARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takvimine göre 29 Ağustos'ta açıklanacak sınav sonuçları, açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerli olacak. Bu süre içinde yeni sınavın yapılamaması durumunda, sınav sonuçları, bir sonraki sınavın sonucunun açıklanmasına kadar geçerli sayılacak.