Gündem 'Kral' yakalandı! İşlemediği suç kalmamış

'Kral' yakalandı! İşlemediği suç kalmamış

11.05.2018 - 06:48 | Son Güncellenme:

İstanbul Beyoğlu’nda yakın adamı Efraim Yücel ile birlikte gözaltına alınan Fırat Delibaş’ın 29 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. “Kapkaççılar kralı” olarak da anılan Delibaş'ın Uyuşturucu madde bulundurma, kullanma, temin etme, kamu görevlisine rüşvet, ruhsatsız silah bulundurma, silahla yaralama, cinayet, sahtecilik, çek kırdırma, tehdit, tarihi eser kaçakçılığı, yağma teşebbüsü, sigara kaçakçılığı, kumar oynatmak için yer ve mekân temin etmek" suçlarına karıştığı belirtildi.

Kral yakalandı İşlemediği suç kalmamış

İstanbul Beyoğlu’nda yakın adamı Efraim Yücel ile birlikte gözaltına alınan Fırat Delibaş’ın 29 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Kral yakalandı İşlemediği suç kalmamış
Doğu illerinden getirdiği çocuklara zorla hırsızlık yaptırdığı, Beyoğlu esnafını haraca bağladığı öne sürülen Delibaş, 10 gün önce yakalanmıştı.

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Delibaş ve Yücel’in sorgusu, emniyet müdürlüğünde sürüyor. “Kapkaççılar kralı” olarak da anılan Delibaş’ın karıştığı suçlar şöyle: “Uyuşturucu madde bulundurma, kullanma, temin etme, kamu görevlisine rüşvet, ruhsatsız silah bulundurma, silahla yaralama, cinayet, sahtecilik, çek kırdırma, tehdit, tarihi eser kaçakçılığı, yağma teşebbüsü, sigara kaçakçılığı, kumar oynatmak için yer ve mekân temin etmek.”

Yazarlar