Gündem Küçük cennet cehennemi yaşadı

Küçük cennet cehennemi yaşadı

23.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sevdiği kızın babasını, babaannesini ve dedesini katletti. Cinayetlere 5 yaşındaki Cennet şahit oldu. Sonra bakkal ve oğlunu öldürdü. Katliamı çekyata saklanarak kurtulan 5 yaşındaki Cennet haber verdi

Küçük cennet cehennemi yaşadı

Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Ortaköy’de yaşayan Fırat Yurdakul (28), iddiaya göre evlenmelerine izin vermediği için sevdiği kızın babası Tarık, babaannesi Cennet ve dedesi İbrahim Esen’i pompalı tüfekler katletti. Ardından köyde bakkal dükkanı işleten Celal Koray ile oğlu Taylan’ı öldüren Yurdakul, gasp ettiği araçla Kahramanmaraş’ta yakalandı. Önceki akşam meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan Tarık Esen’in ailesini ziyaret etmek için köye geldiğini öğrenen Fırat Yurdakul, Esen ailesinin evini bastı. Yanında getirdiği pompalı tüfekle Tarık, Cennet ve İbrahim Esen’i katleden Yurdakul, ardından arkadaşı Taylan Koray’ın babası Celal Koray’ın işlettiği bakkal dükkanına yöneldi.

Haberin Devamı

Çekyatın altına saklanmış

Yurdakul, Celal Koray’dan arabasını istedi. Ancak Koray, aracını vermeyince tartışma çıktı. Tartışmaya, dükkanda bulunan Taylan Koray da katıldı. Bu kez silahı baba- oğula çeviren Yurdakul, Celal ile oğlu Taylan Koray’ı öldürdükten sonra, gasp ettiği araçla kaçtı.

Saldırı sırasında evde bulunan 5 yaşındaki Cennet Tuncay’ın başka bir odaya saklanarak kurtulduğu ortaya çıktı. Olaydan bir süre sonra, küçük kızın annesi Uğur Esen Tuncay, olayda öldürülen annesi Cennet Esen’i aradı. Cep telefonuna küçük Cennet yanıt verdi. Anne Tuncay, kızından telefonu dedesi veya anneannesine vermesini isteyince, küçük kız ‘Onlar öldü’ cevabını verdi. Ailenin ihbarıyla köye giden Jandarma ekipleri evde korkunç manzara ile karşılaştı. Küçük Cennet ise evdeki çekyatın arkasında saklanmış halde bulundu.

Haberin Devamı

Küçük cennet cehennemi yaşadı

Tutuklu itiraf etti

Soruşturma başlatan jandarma, katliam yapan Fırat Yurdakul’un Kahramanmaraş istikametine gittiğini belirledi. Şehrin girişinde güvenlik noktaları oluşturan ekipler, Yurdakul’u katliam silahıyla gözaltına aldı. Emniyette suçunu itiraf eden Yurdakul’un, 9 yıldır evlenmek istediği P.E.’yi ailesinin vermediğini, bu yüzden cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.

Küçük cennet cehennemi yaşadı

Baba şikâyetçi olmuş...

Köy muhtarı Nazım Sayılgan, öldürülen Tarık Esen’in zanlı Fırat Yurdakul ile ilgili iki gün önce savcılığa şikayette bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Beni arayıp, Fırat ile arasında bir husumet olduğunu, büyük olaylar çıkacağını söylemişti. Sanırım kızını istemiş. Bunlar da olmaz demiş. Benden yardım istedi. Ben de yardımcı oldum. Şarkışla merkezde avukatla görüştük. Tarık Esen karakol ve savcılığa şikayetini bildirmiş. Ondan sonra da köye gelmiş. Geldikten sonra bu olay yaşanmış. Fırat köyde yaşamıyordu. Bu sene geldi. Fırat öldürdüğü Taylan Koral’ın arkadaşıydı. Gelip onlardan da arabayı istemiş.”