Gündem Küçük kızı itfaiye kurtardı

Küçük kızı itfaiye kurtardı

02.06.2009 - 07:44 | Son Güncellenme:

Oturduğu metal bankın arasına bacağını sıkıştıran beş yaşındaki kızı itfaiye ekipleri kurtardı...

Küçük kızı itfaiye kurtardı

Küçük kızı itfaiye kurtardı


DENİZLİ'de annesiyle birlikte fatura ödemek için PTT Bank Şubesi'ne gelen 5 yaşındaki Raziye Ceylan, oturduğu bankın arasına bacağını sıkıştırdı. Acı içinde kıvranan küçük kızın bacağı itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Gazi Bulvarı'ndaki PTT Bank Şubesi'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Kadriye Ceylan, kızı Raziye Ceylan'la birlikte PTT Bank Şubesi'ne geldi. Kadriye Ceylan fatura ödemek için sırada dururken, kızı Raziye ise metal bankta oturup onu beklemeye başladı. Bir ara bankın arasındaki boşluğa sol bacağını sokan küçük kız, daha sonra uğraşmasına rağmen çıkaramayınca çevredekilerden yardım istedi.

Çırpınmasına rağmen bacağını çıkaramayan ve acı içinde kıvranan küçük Raziye'nin bacağı bir türlü sıkıştığı yerden kurtarılamayınca Denizli Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri bankın arasını iyice ayırıp Raziye'nin sıkışan bacağını kurtardı. Gözyaşı döken kız, annesine sarılıp teselli bulmaya çalıştı. Raziye'nin sıkışan bacağında ezikler bulunduğu ancak sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.