Gündem Küçükçekmece'deki çatışmayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

Küçükçekmece'deki çatışmayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

15.12.2017 - 10:40 | Son Güncellenme:

Sefaköy'de şehir eşkiyaları çatıştı. Halı sahadan dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz arada kalıp kurşunların hedefi oldu. Sıkılan 78 kurşunun 8'inin talihsiz gence isabet ettiği belirlendi. Çatışmanın çıktığı sokakta, evler, işyerleri, araçlar delik deşik. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmecedeki çatışmayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

Küçükçekmece İnönü Mahallesi Alageyik Caddesi ve çevre sokaklarda dün gece saat 23.00 sıralarında iki grup arasında uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışma çıktı. Halı saha maçından dönen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz çatışmanın arasında kaldı ve hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

78 KURŞUN SIKTILAR
Hayatını kaybeden Emircan Açıkgöz'ün bir yakını, "Halı saha maçından sonra çiğ köfte yemeye gidiyormuş. Arada kalıyor. 78 tane kurşun sıkılmış. Dünya savaşı mı bu? Suçu yokken arada ölüyor. Kim verecek bunun hesabını? Söylenecek bir söz yok. Başkasının çocuğu ölmesin. 8 tane kurşunla ölüyor"diye konuştu.

HER YER DELİK DEŞİK...

Çatışma esnasında birçok araç, ev ve iş yeri zarar gördü. Şüphelilerden biri olay yerinde aracını bırakarak uzaklaşırken diğer bir şüpheli ise kullandığı tabancayı yere atıp hızla uzaklaştı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası Küçükçekmece İlce Emniyet ekipleriyle Asayiş Şube ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Açıkgöz'ün katilinin yakalanması için harekete geçen ekipler, olaya karıştıkları iddia belirlenen Murat A.(31), Mustafa U. (20) Ethem U. (42), Tugay G. (23), Yakup D. (28) ve Yakup D. İsimli çete üyelerini gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken 16 yaşındaki çocuğa isabet eden mermilerin gözaltındaki şahısların hangisinin silahından çıktığına yönelik çalışma devam ediyor.

Haberin Devamı