Gündem Kuruluş Osman 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 7. son bölümde Edebalı, Osman'ı kurtarmak için...

Kuruluş Osman 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 7. son bölümde Edebalı, Osman'ı kurtarmak için...

23.01.2020 - 00:50 | Son Güncellenme:

Kuruluş Osman dizisinde heyecan 7 yeni bölümle devam etti. Heyecan fırtınasının her geçen gün arttığı dizide bu hafta Osman Bey'in Salvador’un kurduğu pusu neticesiyle yakalanması oldukça heyecanlı dakikalara sahne oldu ve gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte merakla beklenen Kuruluş Osman 8. yeni bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kuruluş Osman 7. son bölümde Edebalı, Osmanı kurtarmak için...

ATV'nin kısa sürede büyük ilgi gören yeni dizisi Kuruluş Osman 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümüne Osman’ın yakalanmış olması ve bazı Alplerinin şehit edilmesi damga vurdu. Peki Kuruluş Osman 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Ertuğrul Bey’in hastalandığı haberi Kayı Obası’nda büyük bir şok etkisi yaratmıştır. Abdurrahman Gazi bu haberin yanı sıra Dündar Bey’e kayı obasının idaresi için vekalet mührünü de getirmiştir. Osman Bey ise Salvador’un kurduğu pusu neticesiyle yakalanmıştır. Dündar Bey, vekaleti alır almaz karşısına çıkan bu engel karşısında ne yapacaktır? Osman’ın yakalanmış olması ve bazı Alplerinin şehit edilmesi Bala Hatun’u nasıl etkileyecektir? Osman’ın kurtulması için Edebalı ne yapacaktır?

KURULUŞ OSMAN 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Haberin Devamı

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.