Gündem KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak? KYK burs ödemeleri ayın kaçında?

KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak? KYK burs ödemeleri ayın kaçında?

09.11.2018 - 11:17 | Son Güncellenme:

KYK burs başvuru sonuçları için tarih belli oldu mu? Yurtkur'un ana sayfasında açıklanacak olan KYK burs sonuçları için heyecan dinmiyor. Milyonlarca üniversite öğrencisini yakından ilgilendiren KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak KYK burs ödemeleri ayın kaçında

2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi için devlet tarafından maddi destek görmek isteyen öğrencileri KYK burs başvuru işlemini gerçekleştirdi. Başvuru işlemi sona erdikten sonra, öğrenciler KYK burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Peki KYK burs sonuçları için tairh belli oldu mu?

Haberin Devamı

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Geçtiğimiz yıl KYK burs başvuru sonuçlarının 23 gün içerisinde açıklandığı ele alındığında, bu yılki KYK burs başvuru sonuçlarının 12 ya da 13 Kasım tarihinde öğrencilerin erişimine açılacağı öngörülebilir.

KYK BURS-KREDİ ÖDEMELERİ AYIN KAÇINDA YAPILACAK?

İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibariyle (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6-10. günleri arasında ödeme yapılmaktadır.