Gündem KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 KYK burs-kredi

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 KYK burs-kredi

25.10.2018 - 09:44 | Son Güncellenme:

KYK burs başvurusu yapan öğrenciler büyük bir merakla KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyor. Kısa bir süre içinde YURTKUR tarafından açıklanması beklenen KYK burs başvuru sonuçları ile ilgili son gelişmeleri sizler için derledik..

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2018 KYK burs-kredi

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Binlerce Üniversite öğrencisi için önemli bir gelir kaynağı olan burs ve kredi için başvurular 15-21 Ekim tarihleri arasında alındı. KYK burs başvurularının alınmasının ardından adaylar başvuru sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını merak içinde araştırmaya başladı. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu henüz netlik kazanmasada geçtiğimiz yıl açıklanan burs ve kredi başvuru sonuçlarına bakıldığında sonuçların Kasım ayının ikinci haftasında adaylara duyurulması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından lisans adaylarının burs ücretleri verilen müjde ile 500 liraya yükseltilmişti.