Gündem KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs ücreti ne kadar?

KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs ücreti ne kadar?

10.10.2018 - 08:56 | Son Güncellenme:

KYK burs başvuruları için geri sayım sürüyor. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak ve KYK burs ücreti ne kadar olacak sorularının cevapları araştırılmaya devam ediliyor. İşte KYK burs başvuruları merak edilen soruların cevapları...

KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak KYK burs ücreti ne kadar

Üniversite öğrencilerinin gözü, Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan gelecek haberde. 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi için KYK burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler merakla araştırıyor. KYK burs başvuruları ne zaman alınacak? Tarih belli oldu mu?
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından burs ücretlerine zam yapıldığı müjdesi paylaşıldı. Peki KYK burs ücreti ne kadar olacak?

Haberin Devamı

KYK BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?

2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi için KYK bursu alacak olan öğrenciler sabırsızlıkla araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması üzerine KYK burs ücretleri bu yıl;

2018-2019 eğitim-öğretim yılı için aylık burs-kredi miktarı,

*Lisansta 500 TL
*Yüksek Lisansta 1.000 TL
*Doktorada 1.500 TL oldu.

KYK BURS BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

KYK burs başvuruları için heyecan dorukta. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından duyurulacak olan KYK burs başvuruları henüz başlamadı. KYK burs başvuruları başladığında haberimizin içeriğinden, KYK burs başvuru linkine erişim sağlayabilirsiniz.