Gündem La casa de papel yeni sezon ne zaman? 3. sezon tarihi belli oldu mu?

La casa de papel yeni sezon ne zaman? 3. sezon tarihi belli oldu mu?

21.03.2019 - 14:31 | Son Güncellenme:

La casa de papel 3. yeni sezon için izleyiciler sabırsızlanıyor. Bir internet dizisi olan La casa de papel ilk iki sezonuyla nefes kesti. Peki La casa de papel 3. yeni sezonda neler olacak? La casa de papel 3. yeni sezon tarihi belli oldu mu?

La casa de papel yeni sezon ne zaman 3. sezon tarihi belli oldu mu

La casa de papel dizisinin konusu, bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Başrolde Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte'in yer aldığı La casa de papel dizisi için heyecan dorukta. Peki La casa de papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bir internet dizisi olan La casa de papel yeni sezonu için net bir tarih verilmedi. Fakat La casa de papel dizisinin yeni sezonu 2019 yılı içerisinde yayınlanacağı bildirildi.

LA CASA DE PAPEL DİZİ KONUSU

Profesör, İspanyol Kraliyet Darphanesini hedef alan büyük bir soygun için genç bir kadın soyguncuyu ve diğer yedi suçluyu işe alır. Rehine arabulucusu Raquel, Profesör'le ilk teması kurar. Rehinelerden biri, hırsızların planları için son derece önemlidir.

Polis, soygunculardan birinin yüzünün görüntüsünü yakalar. Raquel, barda tanıştığı kibar beyefendiden şüphelenir.Raquel, eski eşiyle yaşadığı kişisel bir krizden olumsuz etkilenir. Rehineler kulak misafiri oldukları silah seslerinden korkar. Hırsızlar kendi aralarında tartışır.

Haberin Devamı

Hırsızlar bir sağlık ekibinin darphaneye girmesine izin verir. Ekiple birlikte sivil bir polis de darphaneye sızar. Profesör, Raquel'in bir adım önünde kalabilecek midir?

Mónica'nın durumu kötüleşir. Profesör, son numarasının keyfini çıkarır. Rio, televizyonda izlediği haberlerden rahatsız olur.
Soruşturmada yaşanan ani bir gelişme ve hırsızlardan birinin yaptığı hata, Profesör'ü kimliğini açığa çıkartabilecek ciddi bir riskle karşı karşıya bırakır.

Tokyo, Rio ile sohbet ederken yakaladığı Alison ile yüzleşir. Polis, aralarında bir casus olduğundan şüphelenmektedir.
Profesör, bir tanık tarafından kimliğinin tespit edilmesini önlemek için zamanla yarışır. Gerçek adı açığa çıkan ve basında kötülenen Berlin, intikam arayışına girer. Raquel, tüm rehinelerin hayatta ve sağlıklı olduğundan emin olmak için darphaneye girer. Nairobi, Alison'a tavsiyede bulunur.

Ángel ve Raquel, birbirlerinin sadakatini sorgular. Mónica, Denver ile ilişkisini ilerletmek için bir adım atar. Rio, zor bir kararla karşı karşıya kalır.Arturo, bir grup rehine için kaçış planı yapmaya devam eder. Profesör, soygun fikrini kimden aldığını açıklar. Profesör, stresli koşullarda Raquel'in annesiyle görüşür. Darphanede hırsızlar, rehinelerden para ve özgürlük arasında bir seçim yapmasını ister.