Gündem Markette kız kavgası: 4 yaralı

Markette kız kavgası: 4 yaralı

06.08.2013 - 15:32 | Son Güncellenme:

Bartın'da 20 yaşındaki S.K., birlikte alışveriş yaptığı kız arkadaşına baktığını iddia ettiği kişiyle tartıştı. S.K., market tezgahında satılan meyve bıçağını alarak 3 kişiyi bıçaklarken kendisi de aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Markette kız kavgası: 4 yaralı


Olay, saat 13.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Alışveriş için markete gelen S.K., markette dolaştığı sırada kız arkadaşına baktığını iddia ettiği 22 yaşındaki T.K. ile tartıştı. S.K., market tezgahında satılan meyve bıçağını alarak T.K.'nın üzerine yürüdü. T.K.'nın arkadaşı G.Ç. ile marketin kasap reyonunda görevli 54 yaşındaki M.Z.U. kavgayı ayırmaya çalıştı. S.K. meyve bıçağı ile T.K., G.Ç. ve M.Z.U.'yu bıçakladı. Kavga sırasında S.K. ise kollarından bıçaklandı.

KURTARIN BENİ

Haberin Devamı

T.K. göğsüne ve karnına, G.Ç. göğsüne ve M.Z.U. bacaklarına aldığı bıçak darbeleriyle yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. T.K. yerde yatarken, "Kurtarın beni" diyerek feryat etti. S.K. markete gelen polislere, "Kız arkadaşıma baktı. Ben de "Niye baktın?" dedim. Kavga ettik. Meyve bıçağını aldım, sonra bunlar oldu" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

S.K. ve yaralanan 3 kişi, yapılan ilk müdahalelerin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.K. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA