Gündem Mart sonunda kar sürprizi! Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

Mart sonunda kar sürprizi! Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

29.03.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişi İstanbul istikameti yoğun kar yağışı yaşandı. Birçok yerde kar yağışı etkili oldu okullar tatil edildi.

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Bolu Dağı'nın D-100 karayolu geçişinde kar nedeniyle bir TIR'ın kayarak otomobille çarpışması sonucu kapanan yol, 1 buçuk saat sonra yeniden trafiğe açıldı. İstanbul yönünde çalışma yapan ekipler, kazaya karışan araçları yoldan kaldırdı. Güzergahta ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, bölgede kar yağışı devam ediyor.

Haberin Devamı
1/4

2/4

3/4

4/4

İSKENDERUN'DA SAĞANAK YAĞIŞ! FIRTINA SONRASI YİNE DENİZ TAŞTI

CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Hatay İskenderun'dan yaptığı yayında şu bilgileri paylaştı: Denizin içinde yürüyor gibiyim. Şu an bir araç kurtarılmayı bekleniyor. Daha önce de olmuştu ancak bu seviyede ilk kez görüyorum. Bu kadar yüksek seviyeye çıkmamıştı. Denizdeki dev dalgalar buraya taştı, bir yandan yağmur da vardı. Sahil tamamen göle dönmüş durumda.

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

SINDIRGI’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde başlayan kar yağışı Ulus Dağı başta olmak üzere, yüksek rakımlı mahalleleri beyaza bürüdü.

Mart sonu olmasına rağmen kar yağışının olması vatandaşı sevindirse de çiçek açan ağaçlar için tedirgin etti. Yaylabayır, Yüreğil, Işıklar, Gölcük, Derecikören, Kertil, Şahinkaya, gibi yüksek rakımlı mahalleler bahar ayında karla buluştu.

Haberin Devamı

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

DENİZLİ'DE YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Denizli'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde ve karayollarında etkili oldu. Bazı ilçeler karla kaplanırken, karayollarında ise ekipler küreme çalışması yaparak trafiğin aksamasını engelledi.

Denizli'de sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Kent merkezinde yağış etkili olmazken, yüksek kesimler karla kaplandı. Yer yer 15 santimetreyi bulan kar yağışı karayollarında da etkili oldu. Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolunun Cankurtaran mevkisinde yolun kapanmaması için trafik polisleri ve karayolları ekipleri yoğun çaba sarf etti. Karayolları ekipleri, yolda küreme çalışması yaptı. Kış lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmedi. Ekiplerin çalışmaları sonrası kar yağışının da durmasıyla karayolundaki kar kütleleri temizlendi.

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

 

ERZİNCAN

Erzincan'da yağmurun ardından başlayan kar, ulaşımı olumsuz etkiledi. Erzincan- Sivas karayolundaki Sakaltutan geçidi, Erzincan- Gümüşhane ve İliç- Kemaliye karayolunda kar sebebiyle TIR’lar yolda kaldı.

Erzincan'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Lapa lapa yağan kar sebebiyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Erzincan- Gümüşhane ve İliç- Kemaliye karayolu arasında bulunan Savaş Gediği mevkisinde kar yağışı ve tipi, sürücülere zor anlar yaşattı. Erzincan- Sivas karayolundaki Sakaltutan geçidinde TIR’lar yolda kaldı. Erzincan- Gümüşhane yolunun yüksek kesimlerinde de kar etkili oldu.

Haberin Devamı

Kar yağışına İliç- Kemaliye karayolunda yakalanan sürücülerden Mutlu Özdemir, "Şu anda Kemaliye- İliç arasında bulunan 1640 rakımlı Savaş Gediği mevkisindeyiz. Ciddi anlamda kar yağıyor. Bu tarafa gelecek olan vatandaşlarımızın dikkatli gelmelerini istiyorum. Her an istenmeyen hadiseler olabilir. Yollar kısmen açık ama devlet yetkililerinden bilgiler alıp yola öyle çıkmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

DÜZCE'DE YOĞUN KAR YAĞIŞI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Düzce’nin de bulunduğu bir çok şehirde yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Sabah saatlerinde karla karışık yağmurun yağdığı kent merkezinin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı etkili olmuştu. Yer yer 20 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığı yüksek kesimlerde devam ederken, yoğun yağış şehir merkezinde de başladı. Lapa lapa yağan kar kent merkezinde 5 dakikada sokakları beyaza bürüdü. Mart ayının son günlerinde etkili olan kar sebebi ile yetkililer dikkatli olunmasını isterken, yağışın sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

OKULLAR TATİL EDİLDİ

YOZGAT

Yozgat’ta kar yağışının etkili olması, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle eğitim ve öğretime yarın 1 gün ara verildi.

Yozgat Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kent genelinde kar yağışının devam ettiği, buzlanma ve don olayı beklendiği belirtildi. Açıklamada, “İlimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kurslarında 30 Mart Perşembe günü bir gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir. Kamu, kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel de bu tarihte bir gün idari izinli sayılacaktır." ifadelerine yer verildi.

NEVŞEHİR

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada "Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının yarın öğlen saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. Etkili olan kar yağışı ve sabah saatlerinde etkili olması beklenen don olayı nedeniyle meydana gelebilecek muhtemel olumsuzlukları önlemek amacıyla ilimiz Nevşehir genelinde resmi, özel kreş ve anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler, mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde Valiliğimiz kararı ile 30 Mart 2023 tarihinde 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca okullarda eğitime ara verilen günde kreş ve anaokuluna çocuğu devam eden anneler, (Sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu hizmetin gereği olarak ilgili birim amirleri tarafından değerlendirilmek üzere), engelli ve hamile kamu çalışanları da 1 gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

 

ORDU

Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 7 ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Ordu'da etkisini sürdüren kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İl genelinde kar yağışı ve olası buzlanma olaylarına karşı Çaybaşı, İkizce, Akkuş, Gürgentepe, Gölköy, Mesudiye ve Korgan ilçelerinde resmi ve özel tüm okullarda eğitim- öğretime yarın ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

MUŞ

Muş’ta elverişsiz hava şartları nedeniyle yarın il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Muş'ta etkili olan yağmur, dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu. Muş Valiliği, Meteorolojik uyarı ve bazı çatılarda meydana gelen hasarın henüz giderilmemesi ve olumsuz hava şartlarının devam etmesini göz önünde bulundurarak eğitim-öğretime bir gün ara verdi. Muş Valiliği konu ile ilgili yayınladığı açıklamada şunlar aktarıldı:

"Elverişsiz hava şartları; kuvvetli rüzgar ve fırtınanın devam edeceği yönünde meteorolojik uyarı ve bazı çatılarda meydana gelen hasarın henüz giderilmediği değerlendirildiğinde herhangi bir riskli durumun önüne geçmek için; 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 30 Mart 2023 Perşembe (yarın) İl genelinde eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir. Her ikisi de çalışan anne ve babalardan lise çağından küçük çocuğu olup bakacak kimsesi olmayanların istekleri halinde ebeveynlerinden biri, kurumlarınca idari izinli sayılacak, kurum amirlerince bu hususta gerekli tedbirler alınacaktır. Ayrıca, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

GÜMÜŞHANE VE BAYBURT

Gümüşhane ve Bayburt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Gümüşhane ve Bayburt'ta, kar ve olası buzlanma olaylarına karşı tüm okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayının sağlık ve ulaşım gibi alanlarda olumsuz etkilerinin olabileceği belirtilerek, her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin yarın tatil edildiği bildirildi.

Bayburt Valiliğinden yapılan açıklamada ise kent genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde yarın eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

Açıklamalarda ayrıca, iki kentteki kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı da kaydedildi.

ERZİNCAN

Erzincan’da gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle il genelinde tüm taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Erzincan Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve etkili olan soğuk hava nedeniyle, yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak; ilimiz genelinde eğitime erişimi taşımalı olarak sağlanan öğrencilerimiz için 30 Mart 2023 Perşembe günü (1) bir gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir.

Okullarda eğitime ara verilen günde kreş ve anaokuluna çocuğu devam eden anneler (sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu hizmetin gereği olarak ilgili birim amirleri tarafından değerlendirilecektir.), engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır” denildi.

GİRESUN

Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Giresun İl Merkezinin iç ve yüksek kesimlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda oluşan kar birikintisi ve buzlanma tehlikesine karşı Giresun Merkez Okçu Köyü, Merkez Çaldağ Köyü İlkokullarıyla, Ortaokulunda 30 Mart 2023 Perşembe günü eğitim-öğretime bir (1) gün ara verilmiş olup bu iki köy hattından İl merkezine “Taşıma Servisi” ile gelen öğrenciler ise aynı gün izinli sayılacaklardır" denildi.

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

 

MUŞ'TA ŞİDDETLİ RÜZGAR VE YAĞIŞ

Muş'ta etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu, ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.

Muş'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sabah başlayıp, öğle saatlerinde etkisini artıran rüzgar ve yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerinin çatısı uçtu. Bina çatılarından uçan sac parçaları, tahta ve çiviler çevreye savrulurken, ev ve iş yerlerinin camlarında kırıklara neden oldu.

Oturduğu sitenin çatısının büyük bir gürültüyle uçarak çevreye savrulduğunu anlatan Turan Akın, "Son bir saat içerisinde etkisini artıran şiddetli rüzgar nedeniyle, binamızın çatısı uçtu. Çatıların uçma anında neredeyse 2-3 tane insan yaralanıyordu. Hastane bahçesine düştü. Ön tarafa da düşmüş o yüzden tehlike arz ediyor" dedi.

Mart sonunda kar sürprizi Birçok kent beyaza büründü okullar tatil edildi

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin çok bulutlu, Marmara ve İç Ege'nin doğusunun, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz'in, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin yağışlı geçmesi; yağışların Güney Doğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi; Orta Karadeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve güneydoğusundaki yağışların ise yerel kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Orta Karadeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve güneydoğusunda yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, İç Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerde güneybatı yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuzlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Güneydoğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer toz taşınımı beklendiğinden dikkatli tedbirli olunmalıdır.

SARI VE TURUNCU KODLU UYARI

Ağrı, Artvin, Bitlis, Çorum, Erzurum, Kastamonu, Samsun, Sinop, Van, Bartın, Karabük, Amasya, Bingöl, Erzincan, Hakkari, Muş, Rize, Siirt, Tokat, Tunceli, Zonguldak, Şırnak, Ardahan, Düzce illeri için sarı kodlu uyarı

Gümüşhane, Ordu, Trabzon, Bayburt, Giresun illeri için turuncu kodlu uyarı yapıldı. Bolu için ise hem sarı hem de turuncu kodlu uyarı verildi.

İLLERDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun yağışlı geçeceği, yağışların kıyılarda yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde yer yer kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

EDİRNE -1°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 4°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Anadolu Yakası karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı

KIRKLARELİ -1°C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ 1°C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

EGE
Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Kütahya'nın doğusu, Afyonkarahisar, Denizli çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR -7°C, 4°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

DENİZLİ 1°C, 13°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İZMİR 5°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA 1°C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde (Mersin hariç) Doğu Akdeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı, Burdur ve Isparta çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batısında kuzeybatı yönlerden, doğusunda önceleri batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

ADANA 6°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey ve doğusu yağmur ve sağanak yağışlı

ANTALYA 9°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu

HATAY 5°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

K.MARAŞ 2°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANKARA -4°C, 3°C
Çok bulutlu, Perşembe sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ESKİŞEHİR -6°C, 4°C
Çok bulutlu, Perşembe karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KONYA -2°C, 4°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SİVAS -8°C, -1°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, bölgenin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU -6°C, 1°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

DÜZCE -3°C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

KASTAMONU -4°C, 2°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

ZONGULDAK 2°C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç kesimleri kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Çok bulutlu, bölgenin kıyılarının yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır.

AMASYA -2°C, 5°C
Çok bulutlu, Perşembe öğle saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SAMSUN 3°C, 8°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TOKAT -2°C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TRABZON 5°C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin kuzey ve güneydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır.

ELAZIĞ 0°C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, gece saatlerinde kar yağışlı

ERZURUM -4°C, -1°C
Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı kar yağışlı

KARS -2°C, 5°C
Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı

MALATYA -2°C, 6°C
Çok bulutlu,yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı, Perşembe öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölgenin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN 2°C, 11°C
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

DİYARBAKIR 4°C, 10°C
Çok bulutlu, Perşembe öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

GAZİANTEP 0°C, 9°C
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 4°C, 13°C
Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı