Gündem MasterChef'te ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef'te ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

11.12.2019 - 10:20 | Son Güncellenme:

MasterChef'te dün akşam iki takım dokunulmazlık oyunu için bir araya geldi. Şeflerin her zamanki gibi yarışmacılar yine bir sürprizi vardı. TV8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı MasterChef'te yarışmayı açıklayan şefler kaptanlar haricindeki yarışmacıları dışarı çıkardı. Kreatif bir yemek istediklerini dile getiren şefler Güzide ve Ekin'e istedikleri malzemeleri almaları konusunda zaman tanıdı. Peki MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

MasterChefte ilk eleme adayı kim oldu MasterChefte dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

MasterChef'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Son 6 yarışmacının kaldığı MasterChef'te takımların belirlenmesinin ardından haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için iki takım bir araya geldi. Şeflerin her zaman olduğu gibi bu haftada yarışmacılara bir sürprizi vardı. Dokunulmazlık yemeğini açıklamadan önce Mavi ve Kırmızı takımın kaptanları dışında kalan dört ismi dışarıya çıkaran şefler kreatif bir yemek yapmalarını istedikleri Ekin ve Güzide'den malzemeleri seçmesi için belirli bir zaman tanıdı.

Haberin Devamı

Ekin ve Güzide yemeklerin kolay kolay yetiştireceklerini düşündükleri anda ikinci bir sürpriz ile daha karşılaştılar ve içeriye gönderdikleri arkadaşlarından birini çağırıp Güzide ve Ekin'in aklındaki yemeği devam ettirmesi beklendi. Balkona alınan Ekin ve Güzide hiçbir şekilde takım arkadaşlarına hangi yemeği yapmak istediği konusunda herhangi bir şey söyleyemedi.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te yarışmacıların 15'er dakika çalıştığı ve kaptan dışında hangi yemeğin yapılmak istenildiği bilinmeyen yarışmada kretif bir yemek ortaya koyan takım Ekin, Cemre ve Batuhan'ın yer aldığı Kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık yarışını kaybeden mavi takım eleme potasına çıkacak ismi belirlemek için yarıştı. Güzide, Alican ve Rıfat'ın yer aldığı mavi takımda yarışmacıları Somer Şef'in tarifi bıldırcın dolmasını yapmaya çalıştılar.

Haberin Devamı

Şefin tabağına en yakın tabağı Alican yaptı. Güzide ve Rıfat arasında yapılan seçimde ise eleme potasına giden ilk aday Rıfat oldu.

 MASTERCHEF 65. BÖLÜM FRAGMANI