Gündem Maydanoz zayıflatır mı?

Maydanoz zayıflatır mı?

01.05.2018 - 14:47 | Son Güncellenme:

Maydanoz B vitamini içerdiği için maydanozun hem zayıflatıcı özelliği vardır hem de sağlık açısından birçok faydası vardır. Yeşillik olarak salatalarla en çok tükettiğimiz maydanoz hem iç organlara hem de cilde oldukça fayda sağlar.

Maydanoz zayıflatır mı

Her kadın güzel görünmek için zayıf ve fit olmak ister. Zayıf olmak için dengeli ve düzenli beslenmek çok önemlidir. Ana ve ara öğün programı ile uygun bir diyet eşliğinde ve spor desteğiyle istediğiniz forma girmek elinizde olacaktır. Bunun yanında yediklerinize dikkat ederek dengeli bir şekilde beslenerek ve spor yaparak zayıflayabilirsiniz. Unutmayalım ki insanın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Yeter ki isteyin ve kendinize güvenin. Zayıflamak sabır gerektirir. Çünkü alınan kilolar 1 ile 3 günde sağlıklı bir şekilde gitmez. Her bireyin metabolizma çalışma düzeni farklı olduğu için zayıflama da kişiden kişiye değişir. 1 ayda 5 kilo veren kişinin metabolizması zayıflayamayan kişiye göre daha hızlı çalışır. Bu tamamen metabolizmaya bağlıdır.

Haberin Devamı

Maydanoz kürü ile zayıflamak mümkün

Zayıflamak için sizlere vermiş olacağımız tarif tamamen doğal olup hem ödem atmaya hem de yağ yakmaya yardımcı olacaktır. Maydanoz kürü her insanın rahatlıkla kullanabileceği bir kürdür, bu kür sayesinde herkes istediği kiloya ulaşmış olacaktır. Yalnız unutmayalım sadece bu kür sayesinde zayıflamanız zaman alabilir ve zor olabilir. Çünkü bunun yanında dengeli beslenmeyi, ara ve ana öğünleri dikkatli bir şekilde yemeyi, günde 2,5 litre su içmeyi ve her gün yapılması gereken yürüyüş, spor gibi aktiviteleri de unutmayalım. Çünkü bunlar zayıflamanıza yardımcı unsurlardır. En önemli husus dengeli beslenmekten geçer.

Maydanoz kürünün hazırlanışı

  • 20 adet maydanoz dalı
  • 1 adet limon

Kullanacağınız miktara göre bu malzemeleri bir blender yardımı ile geçirdikten sonra suyunu 15 gün boyunca düzenli bir şekilde tüketmenizde oldukça fayda vardır.

Dengeli ve düzenli beslenmek

Haberin Devamı


Dengeli ve düzenli beslenmenin yolu kişinin arzu ve isteğine bağlıdır. Bazı insanlar tatlı yemeden duramazken bazıları ise bitki çayları ile ya da şeker alışkanlığını azaltarak düzenli bir şekilde beslenirler. Beslenme yoluna kendiniz karar verdikten sonra azim ve sabırla istediğiniz kiloya ulaşmanız mümkündür. Kahvaltıyı es geçmek, dengesiz beslenmektir. Çünkü kahvaltı dinç olmak için önemlidir ve zihinsel olarak birçok faydası vardır. O yüzden kahvaltıyı düzenli yapmak ve dengeli beslenmek sağlık açısından çok önemlidir.