Gündem MEBBİS görevli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı! MEBBİS giriş sayfası

MEBBİS görevli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı! MEBBİS giriş sayfası

22.03.2018 - 14:32 | Son Güncellenme:

MEBBİS görevli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı. Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları için görevlilik başvurusu yapan öğretmenlerin listeleri erişime açıldı. Sonuçlar MEBBİS giriş sayfasına yapılarak öğreniliyor. İşte MEBBİS giriş sayfası...

MEBBİS görevli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı MEBBİS giriş sayfası

AÖL sınavlarında görevli olmak isteyen öğretmenlerin başvuru sonuçları merakla araştırılıyor. MEBBİS sınavları için onay işlemleri ise 23 Mart tarihine kadar sürecek. Peki AÖL sınavları ne zaman?

Haberin Devamı

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık lise sınavları 31 Mart ve 1 Nisan tarihinde gerçekleşecek ilk oturum saat 9:30’da gerçekleşirken ikinci oturumlar saat 14:00’te yapılacak.

MEBBİS Nedir?

Mebbis; Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri’nin kısa adıdır. Yani Milli Eğitim Bakanlığı’nın sağladığı tüm hizmetler ve olanaklar Mebbis üzerinden yapılabiliyor. Mebbis öğretmen girişi modülü ile öğretmenler, müdürler, idari personel, öğrenciler ve veliler işlem yapabilmektedir. Bu uygulamada e-yatırım işlemleri, personel işlemler, halk eğitim işlemleri, e-okul, e-taşınır, açık öğretim kurumları işlemleri, e-akademi işlemleri, e-yurt işlemleri, e-burs işlemleri, evrak işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bunların dışında sistemde; devlet kurumları modülü, e-yatırım işlemleri, meis modülü, meis sorgu modülü, e-alacak modülü, tefbis modülü, egitek sınav modülü, özel MTSK modülü, özel öğretim kurumları modülü, RAM modülü, TKB modülü, performans yönetim sistemi modülü, EBİTEFO-BİTEFO modülü, MEB internet erişim modülü, yönetici modülü, mal, hizmet ve yapım harcamaları modülü, kitap seçim modülü, sosyal tesis modülü, e-mezun modülü, döner sermaye modülü, İlköğretim Kurum Standartları modülü, özürlü birey modülü, öğretmenevleri modülü, faaliyet modülü, okul gelişim programı modülü gibi bir çok seçenek ve işlem bulunmaktadır. Ayrıca Mebbis’in hizmetleri arasında sendika, hizmet puanı, izin işlemleri, hastalık ve refakat izni, kişilerin özlük ve kimlik hakları, hizmet yılı gibi bütün bilgilere de ulaşılabilmektedir.