Gündem Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

04.07.2019 - 11:21 | Son Güncellenme:

Geçen ekim ayında evindeki banyoda geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan, kaburgalarında kırık oluşan ve ‘Kaçış Sendromu’ hastalığını yakalanan Mehmet Ali Erbil, tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nden taburcu oldu. 258 gün hastanede kalan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl

Mehmet Ali Erbil hastane çıkışında gazetecilere konuştu. Sağlık durumundan bahseden Erbil, sevenlerini şu anki durumunu bildirdi. İşte Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları...

Haberin Devamı

“İlk başlarda yoğun aldığım ilaçlarla kaslarım eridi. O süreci de fizik tedavi ile kurtardık. 8 ayda bir yatakta yatan hastalar büyük acılarla karşılaşır. Allah’a şükür çok iyi bakıldığımız için acım olmadı. Yürüyeceğime inanmıyordum. Hayatımda ilk kez başıma böyle bir şey geldi. Kız kardeşim Yeşim doktor getirdi ve bana bakarak yürüyecek dedi. Genelde sağ elimi kullanıyorum ama ilk sol elim hareket etti. Dünya sanki yeniden benim için keşfedilmiş gibi oldu. Sonra sağ elime hareket geldi. İnşallah ayaklarıma da hareket gelecek. Öncelikle kızlarıma ve aileme çok teşekkür ediyorum. 8 ay boyunca kapımdan ayrılmadılar. Gizli gizli yoğun bakıma geldiler. Damadım duaları bana yeniden öğretti. Gözümü bile açamıyordum. O dua okuyordu ben tekrar ediyordum” dedikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil, eşleri Muhsine Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Tuğba Coşkun, kızları Sezin, Yasmin Erbil, oğlu Ali Sadi ve yardımcılarıyla birlikte hastaneden ayrıldı. Erbil’in bileğindeki pozisyon almasını kolaylaştıran denge bilekliği afo dikkat çekti.

Yazarlar