Gündem Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.07.2018 - 08:22 | Son Güncellenme:

Meleklerin Aşkı 3. bölümü ile ekrana geldi. Yine eğlence dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıkan dizide Yağmur, duygularını bu sefer Melek'e söylemeye kararlı. Peki Meleklerin Aşkı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı

SHOW TV'nin yeni dizisi Meleklerin Aşkıyine çok güldüren bir bölümü ile ekrana geldi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerde başarılı bir yol izleyen Meleklerin Aşkı 4. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

MELEKLERİN AŞKI 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Meleklerin Aşkı 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

MELEKLERİN AŞKI 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Hayret bir şey küçücük haşerat yüzünden insan soyunur muymuş” diyen Necmettin’in omzuna düşen örümcekten korkup soyunduğu tanıtımda Melek’in hayalindeki sevgiliyi anlatmasıyla Yağmur’un yaşadığı heyecan görülüyor. Rukiye’nin Melek ve Yağmur’u alıp Alaçatı’ya gittiği ve Nuri Alço ile karşılaştıkları anlar merakla bekleniyor.

Teoman ve Melike’yi yakalayınca kıskançlık krizine giren Necmettin yine başını belaya sokuyor. Melek ve Yağmur’un ilk randevularına hazırlandığı tanıtımda ikilinin romantik dans sahneleri ekrana gelirken, içkiyi fazla kaçıran Yağmur’un “O son gazozu içmeyecektim ben!” sözleri dikkat çekiyor. Rukiye, Melek ve Yağmur’u yakınlaştırmaya çalışırken, Melek’e duygularını açmaya çalışan Yağmur’un neler yapacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

MELEKLERİN AŞKI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

MELEKLERİN AŞKI 3. BÖLÜM FRAGMANI