Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile hangi hastanelerden randevu alabilirim?

MHRS hastane randevu sistemi ile hangi hastanelerden randevu alabilirim?

27.05.2016 - 09:17 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemiyle devlet hastanelerinde daha çağdaş standartlar yakalanıyor. Özellikle MHRS hastane randevu sistemi üzerinden tüm devlet hastanelerine randevu alma şansı bulunuyor. Bu hak vatandaşa MHRS hastane randevu sistemi üzerinden hekim ve hastane seçebilme özgürlüğüne sahip olmasını sağlıyor.

MHRS hastane randevu sistemi ile hangi hastanelerden randevu alabilirim

Türkiye’de sağlık hizmetlerinin daha çağdaş ve daha modern koşullara ulaştırılabilesi amacı ile Sağlık Bakanlığı tarafından oldukça geniş kapsamlı teknolojik tabanlı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Günümüzün en üstün teknolojilerini kullanarak vatandaşlara çok daha çağdaş ve gelişmiş ülkelerdeki standartlara uygun sağlık hizmetleri sunmaya başlayan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi bulunuyor. Vatandaşların internete erişim sağlayabildikleri her yerden kolay bir şekilde hastane randevularını alabilme şansını yakalamalarını sağlayan Sağlık Bakanlığı MHRS hastane randevu sistemi günümüz Türkiye’sinde en çok kullanılan başlıca kamu uygulamalarının arasında kendisine yer buluyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2000’li yılların ortalarından itibaren başlatılan Türkiye’deki kamu hastanelerindeki iyileştirme ve teknolojiye entegrasyon çalışmaları kapsamında vatandaşların sağlık hizmetlerinden kamu hastanelerinde de gerekli olduğu gibi son derece çağdaş koşullarda en kaliteli şekilde yararlanabilmesini sağlıyor. Bu yüzden günümüzün modern teknolojisini son derece aktif bir şekilde kullanan Sağlık Bakanlığı’nın fiziki altyapıda kullandığı tıbbi ve teknik teknolojik cihazları destekleyen dijital hizmetler de kamu hastanelerindeki sunulan sağlık hizmetlerinin çok daha çağdaş ve çok daha kaliteli standartlara kavuşmasını sağlıyor. Özellikle Sağlık Bakanlığı’nın MRHS hastane randevu sistemi öncesinde vatandaşların kamu hastanelerinde muayene olabilmek için bin bir türlü çileye katlamak durumunda kalması son derece ciddi mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Türkiye’de Sağlık Bakanlığı’nın başlatmış olduğu MHRS hastane randevu sistemi öncesinde vatandaşların zaten sağlık sorunları yaşamasından dolayı başvurdukları kamu hastanelerinde son derece ciddi zorluklarla ve yoğunlukla karşılaşması büyük sorunların yaşanmasına dahi neden olabiliyordu. Ayrıca gelişen Türkiye’ye uygun olmayan bir izlenim yaratan kamu hastanelerindeki bu çağdaş dışı duruma son veren Sağlık Bakanlığı’nın teknolojik entegrasyonuna ek dijital MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaş internete erişim sağlayabildiği her yerden hastane randevusunu alabiliyor. Böylelikle de vatandaşlar sadece randevu saatlerinde hastaneye gidiyor ki bu durumda hastanede sıra bekleme çilesi ve yoğun kalabalık dolayısıyla yaşanabilen psikolojik sorunların veya yeterli düzeyde sunulamayan sağlık hizmetlerinin yaratacağı mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi sağlanıyor. Özellikle de Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte hekimlerin hastalarla ilgilenme süreleri de uzuyor ki bu durum vatandaşın sağlık sorununa ilişkin olarak kamu hastanelerinde de son derece çağdaş ve modern hizmetlerden yararlanabilmesi sağlanıyor. MHRS hastane randevu sistemi sayesinde vatandaş internete erişim sağlayabildiği her yerden tüm kamu hastanelerine randevu alabiliyor. Özellikle de ikamet adresi dışındaki ilçe ve il dışındaki 2.kademe kamu hastanelerine ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri’ne de randevu alabilme imkanına sahip olabilmek vatandaşların hastane ve hekim seçim özgürlüğünden yararlanarak, sağlık sorununa ilişkin en kaliteli muayene hizmetini alabilme hakkına sahip olması sağlanıyor. Bu yüzden de günümüz modern çağında vatandaşlar tarafından MHRS hastane randevu sisteminin online randevu portalı ve MHRS ALO 182 çağrı merkezi randevu alımlarında vatandaşlar tarafından son derece yoğun şekilde kullanılıyor.