Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız doktoru seçebilirsiniz!

MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız doktoru seçebilirsiniz!

16.09.2016 - 11:20 | Son Güncellenme:

MHRS Hastane Randevu sistemi artık siz değerli vatandaşların muayene olmak için harcadığı vakti geri kazandırıyor. MHRS Hastane Randevu sistemine başvurarak randevunuzu bir kaç dakika içerisinde oluşturabilir ve MHRS Hastane Randevu sistemi ile dilediğiniz doktora dilediğiniz saatlerde muayene olma fırsatını yakalayabilirsiniz.

MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız doktoru seçebilirsiniz

Sağlık alanında son on yılda çok büyük değişmeler söz konusudur. Hizmet alanlarının başında gelen sağlık alanına artık bir sektör olarak bakanları bakış açısını değiştirecek hizmetler geliştirilmiştir. Daha önceden bir sağlık kurumuna gidip muayene olmak için muayene olmak istediğiniz gün çok erken saatlerinde hastanenin kapısında beklemeniz ve hatta burada sizler gibi erkenden gelen insanların oluşturduğu uzun kuyruklarda beklemeniz söz konusuydu. Bu bekleyişin sonunda muayene olamamakta vardır. Muayene olmak istediğiniz doktoru seçmek önceden bir lükstü. Fakat artık bu lüks şimdi bir sistem haline getirilerek herkese sunulmaktadır.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda veirlen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Daha önceden yaptığınız gibi muayene olmak üzere hastane kapılarında saatlerce sıra beklemenize gerek kalmayacaktır. MHRS Hastane Randevu sistemi sayesinde dilediğiniz gün ve saatler içerisinde muayene randevusu olabilirsiniz. Ve tüm bu hizmetin yanı sıra bir de dilediğiniz doktoru seçerek daha güvenilir bir şekilde muayene olabilirsiniz. Daha önceden olduğu gibi artık bu sitem sayesinde fiş alma devri de bu sistemin online bir hizmet olması ile kalktı. Online olarak internet bağlantısının olduğu her akıllı cep telefonlarından bilgisayarlardan MHRS Hastane Randevu sistemine ulaşabilmeniz mümkündür. MHRS Hastane Randevu sistemi sayesinde dilediğiniz gün ve saatleri kendiniz belirleyerek muayene fırsatı yakalayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ise oldukça pratiktir. Sizlere oldukça faydası olacağını düşündüğümüz bu yazı içerisinde MHRS Hastane Randevu sisteminin işleyişini anlattık. Öncelik ile MHRS Hastane Randevu sisteminin web sayfasına ulaşın. MHRS Hastane Randevu sistemine eğer üyeliğini yok ise bir üyelik edinin. Bu üyelik esnasında sizlerden bazı kimlik bilgileriniz ve iletişim bilgileriniz istenecektir. Bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra onay butonuna basın ve MHRS Hastane Randevu sistemi için gerekli üyeliği edinin. Bu üyelik esnasında sizlerin belirleyeceği parolayı da unutmayacağınız bir parola yaparsanız sisteme girişinizde zorluk çekmezsiniz. MHRS Hastane Randevu sistemine aldığınız üyelik ile beraber giriş sayfasına dönün . Ve burada sistemin size dair bilgileri anımsayabilmesi için gerekli bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde girin. Daha sonra onay butonuna tıklayarak sisteme girişinizi sağlayın. Sonrasında ise bulunduğunuz ildeki muayene olmak istediğiniz hastaneye tıklayın. Ardından ise hastalığınız ile ilgili polikliniği seçin. Ve sonrasında da dilediğiniz doktoru seçin. Sonrasında sizlere uygun olan gün ve saatleri seçerek MHRS Hastane Randevu işleminizi başarılı bir şekilde gerçekleştirin. Sizlere anlattığımız bu yöntemle hastaneden randevu almak sadece bir kaç dakikanızı alacaktır. Önceden olduğu gibi artık MHRS Hastane Randevu Sistemi sayesinde vakit kaybı yaşamayacaksınız.