Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız hastaneyi belirleyin!

MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız hastaneyi belirleyin!

25.05.2016 - 09:54 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte muayene olabilmek çok daha çağdaş bir hale geliyor. Özellikle de Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sisteminden Türkiye’deki her kamu hastanesine randevu alınabiliyor. Üstelik Alo 182 MHRS hastane randevu sistemi çağrı merkeziyle de randevu alımları gerçekleştirilebiliyor.

MHRS hastane randevu sistemi ile muayene olacağınız hastaneyi belirleyin

Günümüz Türkiye’sinde artık vatandaşların sağlık hizmetlerinde çok daha modern koşullardan yararlanabilmesi sağlanıyor. Özellikle de modern yüzyılda son derece yoğun ve sık bir şekilde vatandaşların yaşamlarının her alanında kendisine en aktif şekilde yer bulan internet teknolojileri günümüz modern Türkiye’sinin yenilikçi anlayışa sahip olan Sağlık Bakanlığı tarafından da sağlık hizmetlerinde aktif olarak kullanılması MHRS hastane randevu isimli bir dijital hizmetin faaliyet göstermesine neden oldu. Son birkaç yıl içerisinde Türkiye’deki kamu hastanelerinde hizmetlerin ve altyapının daha iyi koşullara ulaştırılması ve çağdaş ülke standartlarına uygun hale getirilebilmesi amacı ile Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından oldukça geniş kapsamlı teknoloji tabanlı çalışmalar gerçekleştiriliyordu. Bunlardan birisi olan Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile birlikte Türkiye’deki kamu hastanelerindeki en temel sorun olan yoğunluğun önüne geçilebilmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Çünkü günümüzde vatandaş internet üzerinden kolay bir şekilde ilgili sağlık sorunu için Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemini kullanarak hastane randevularını alabiliyor. Böylelikle hastane randevu tarih ve saatinde hastaneye giderek sıra beklemek durumunda kalmadan muayenesini olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinde vatandaşların son derece yoğun ve sık bir şekilde kullandığı dijital kamu hizmet uygulamasıdır. Tüm Türkiye’deki 2.kademe kamu hastanelerini ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini kapsamı altına alan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaşlar hastane randevularını internet kolaylığında alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Türkiye’de kamu hastanelerinde çok daha çağdaş standartların yakalanabilmesine yardımcı olan MHRS hastane randevu sistemi kamu hastanelerindeki kargaşa ve yoğunluğun önüne geçilebilmesinin dışında da vatandaşa önemli avantajlar sunuyor. Özellikle günümüzde vatandaşlar ikamet ettikleri il ve hatta kent dışındaki kamu hastanelerine de kolay bir şekilde hastane randevusu alabilme imkanına MHRS hastane randevu sistemi ile sahip olabiliyor. Bu hizmet uygulaması beraberinde vatandaşların hastane seçimlerinin yanı sıra hekim seçebilme özgürlüğüne de sahip olabilmesi sağlanıyor ki günümüz modern çağında modern sağlık hizmetleri anlayışı çerçevesinde vatandaşlara sunulabilecek en doğal hakların başında hekim seçme özgürlüğü gelmektedir. Bu yüzden de günümüzde Sağlık Bakanlığı tarafından Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinde yer verilen başlıca hizmetlerden birisidir.

Sağlık Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen MHRS hastane randevu sistemi üzerinden randevu alımları sadece üye olunması halinde alınabiliyor ki üyelik işlemleri MHRS giriş sayfasındaki ‘üyelik’ ekranından sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Böylelikle sistem üzerinden randevu alımlarının yanı sıra yine sistem üzerinden alınan diğer tüm geçmiş randevu kayıtlarını da görebilme imkanına sahip olunabiliyor. Ayrıca vatandaşlar MHRS hastane randevu sisteminin ALO MHRS 182 çağrı merkezi üzerinden de hastane randevularını alabildikleri gibi çeşitli şikayet ve önerilerini de bildirebiliyor. Bu noktada vatandaşların MHRS üzerinden randevu alım işlemleri de günün her saatinde internete erişim sağlanabilen her yerden gerçekleştirilebiliyor olması da vatandaşa önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

Yazarlar