Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile nasıl randevu alabilirim?

MHRS hastane randevu sistemi ile nasıl randevu alabilirim?

11.04.2016 - 10:04 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi sayesinde hastanelerde sıra beklemek problem olmaktan çıktı. Muayene olmak isteyen vatandaşlar MHRS hastane randevu sistemi ile hangi hastanede muayene olacaksa önceden randevusunu alıyor ve muayene gününde sıra beklemiyor. MHRS hastane randevu Sağlık Bakanlığı’nın bir projesidir.

MHRS hastane randevu sistemi ile nasıl randevu alabilirim

Artık hastanelere gitmenize gerek kalmadan randevu alabilmenizi sağlamak için geliştirilmiş olan sağlık Bakanlığı tarafınca MHRS Hastane randevu sistemi vardır. Bu sistem de gün geçtikçe geliştirmiştir. Bu sistemin hizmete girme amaçlarından en önemli bir tanesi ise hastaların hastaneye gitmelerine hiç gerek kalmadan bulunduğu adresten ya da yerden randevu alabilmesidir. Hastalar artık hastaneye gitmeden randevu alabildikleri için hastanelerde zaman zaman meydana gelen ve oluşan kalabalığın da önüne geçilmiş diyebiliriz. MHRS Hastane Randevu alarak herkes randevu saatinde hastaneye giderek randevu için hiç boştan yere beklemenize gerek kalmamıştır. MHRS hastane randevu sistemini sayesinde internet üzerinden kullanabilirsiniz. Sağlık Bakanlığının son dönemlerde geliştirmiş olduğu internet sitesine giriş yaparak kolaylıkla MHRS hastane randevu alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hemen MHRS Hastane Randevu almaya başlayabilirsiniz. İnternet ile aranız pekiyi değil ise bu iyi olmayan vatandaşlar için telefon ile kolay bir şekilde arayarak MHRS hastane randevu alma fırsatı sağlanmıştır. Herhangi bir telefondan sizler cep telefonundan ya da ev telefonundan ALO 182 arayarak MHRS Hastane Randevu alma hattını arayarak kolay bir şekilde randevu alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sizlere sunulmuş olan harika bir fırsattır.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinden basit bir şekilde MHRS hastane randevu alma işlemi çok basit yapabilirsiniz. Sizlerin tek yapmanız gereken MHRS sistemine giriş yaparak bir üyelik almak olacaktır. Eğer bir üyeliğiniz bulunursa üyelik almanıza hiç gerek kalmadan randevu alma işlemine başlayabilir ve devam edebilirsiniz. İlk olarak sizlerin MHRS sisteminin internet sayfasına bilgisayarınızdan giriş yapmanız gereklidir. Giriş yaptıktan hemen sonra ise ana sayfanın sağ tarafında bulunan randevu al linkini tıklamanız lazımdır. Daha sonrasında ise MHRS Hastane Randevu almanız gereklidir. İsterseniz Merkezi Hekim Randevu Sistemine de giriş ekranından yer alan sisteme giriş sayesinde yapabilirsiniz. Bir üyeliğiniz var ise bu sayfaya yer alan T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gereken boşluklara giriş yapabilirsiniz. Eğer bu zamana kadar bir üyeliğiniz yok ise ve e-devlet sisteminden hemen bir üyeliğiniz. Ama bir üyeliğiniz var ise giriş ekranında bulunan E-Devlet ile giriş bölümünden hemen MHRS Hastane Randevu alabilirsiniz. Eğer E-Devlet sistemi üzerinde de bir üyeliğiniz bulunmuyor ise MHRS sisteminden düzgün bir şekilde üyelik almanız gereklidir. Eğer yeni üye kayıt sayfasında bulunan ilk kimlik bilgilerinizi girmeniz isteniyor ise bu gereklidir bunu girmeniz gereklidir. T.C. kimlik numaranızı sonrasında ise adınızı soyadınızı son olarak ise cinsiyetinizi ve de doğum tarihinizi girdikten sonra ilerleyerek iletişim bilgileri bölümüne geçmelisiniz. Bu bölüme yer alan telefon numaranızı ve e-posta adresinizi girmeniz lazımdır gereklidir. Son bölüm olan bölümde yani güvenlik bilgileri bölümünde ise bir adet şifre oluşturmanız gereklidir. Bu işlemleri tamamlayarak giriş yapabilir ve istediğiniz devlet hastanesinde randevu alabilme fırsatına sahip olursunuz.