Gündem MHRS Hastane Randevu Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?

MHRS Hastane Randevu Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?

28.08.2015 - 10:06 | Son Güncellenme:

MHRS’ye üye olarak online hastane randevunuzu hem hızlı hem de güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. MHRS hastane randevu ile online randevu almak ve MHRS hastane randevu sistemine üyelik işlemleri hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS Hastane Randevu Sistemine Nasıl Giriş Yapılır

MHRS hastane randevu işlemi sayesinde artık hastaneye gitmeden sıra beklemeden hastane randevularımızı internet üzerinden alınabiliyor ve iptal edilebiliyor. Sağlık Bakanlığı bu sistemi hizmete sokarak vatandaşları çok rahatlatmıştır. Artık hastanelerde bakılmak isteyen vatandaşlar önceden internet üzerinden randevu alarak hastanelerde beklemek zorunda kalmamaktadır. MHRS hastane randevu sistemi sayesinde artık hastanelerde gereksiz kalabalık olmamaktadır. Vatandaşlar önceden randevu alarak randevu saatinde hastaneye giderek bakılabilirler.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS hastane randevu sistemi sayesinde randevu alabilmek için öncelikle yapmamız gereken MHRS hastane randevu sistemine giriş yapmaktır. MHRS hastane randevu sisteminin internet sayfasının sağ kısmında randevu al butonuna tıklayınız. Karşımıza gelen sayfaya T.C. kimlik numaranızı ve üyelik alırken belirlemiş olduğunuz parolayı giriniz. Önceden bir üyeliğimiz olmadığı için giriş yaptıktan sonra kendi üstümüze bir üyelik almamız gerekmektedir. Üyelik açabilmek için, T.C. kimlik numaranızı, ad-soyadınızı, cinsiyetinizi, doğum yerinizi, doğum tarihinizi, baba adınızı, anne adınızı, cep telefonunuzu ve sabit telefonunuzu ve kullanmakta olduğunuz e-posta adresini istenilen yerlere giriniz. Artık MHRS hastane randevu sisteminde bir üyeliğimiz bulunmaktadır. Eğer üyeliğiniz var ise tekrar yeni üyelik kaydı yapmanıza gerek yok sisteme T.C. kimlik numaranızı ve parolanızı girerek giriş yapabilirsiniz. Güvenlik kodunu da kutucuğa yazdıktan sonra giriş yapınız. Sisteme girişimizi yaptıktan sonra randevu alma işlemine devam edebiliriz. Randevu almak istediğimiz hastane poliklinik ve hekim tercihi yapılır. Karşımıza çıkan zaman seçeneklerinden en uygun olan zaman seçilerek randevu alma işlemi tamamlanmış olur. MHRS hastane randevu alma işlemini mobil cihaz kullanarak da yapabilmekteyiz. Bunun için MHRS mobil uygulaması IOS, Android, Blackberry ve Windows işletim sistemine sahip mobil cihazların uygulama marketlerinden indirilerek kullanılır. MHRS hastane randevu sistemine ilk kez giriş yaparken her kişi için ayrı bir hesap açılır. Hesap açıldıktan sonra T.C. kimlik numaranız ve belirlemiş olduğunuz şifre ile giriş yapılır. Giriş yapıldıktan sonra bakılmak istediğiniz hastane, poliklinik ve hekim tercihleri yapılarak randevu alma işlemini tamamlamış olursunuz.

Haberin Devamı

MHRS hastane randevu sistemini internet üzerinden online olarak kullanabildiğimiz gibi bir de telefon ile arayarak da MHRS hastane randevu sistemini kullanabiliriz. ALO 184 randevu alma hattını arayarak randevu alma işlemine başlayabilirsiniz. Bu numarayı aradığınızda sizi bir operatör karşılayacaktır. Operatör ilk olarak randevu almak isteyen kişinin T.C. kimlik numarasını isteyecektir. Randevu almak isteyen kişinin T.C. kimlik numarasını operatöre verdikten sonra operatör bir süre onaylanması için bekletecektir. T.C. kimlik numarası onaylandıktan sonra operatöre randevu almak istediğiniz hastane, poliklinik ve hekim tercihlerinizi operatöre belirtmelisiniz. Bu tercihleri belirttikten sonra operatör uygun olan randevu saatlerini size belirtecektir. En uygun olan randevu saatini seçerek randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz.