Gündem MHRS hastane randevusu ile internetten randevu alabilirsiniz!

MHRS hastane randevusu ile internetten randevu alabilirsiniz!

10.06.2016 - 11:04 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi üzerinden sadece dakikalar içerisinde kamu hastanelerine randevu alınabiliyor. Özellikle mobilden de kullanılabilen MHRS hastane randevu sistemi ile sağlık hizmetleri daha modern koşullarda alınabiliyor. Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi üzerinden randevu için üyelik yeterli oluyor.

MHRS hastane randevusu ile internetten randevu alabilirsiniz

Türkiye’de sağlık sektöründe yaşanan sorunlar ve teknik aksaklıklar vatandaşların sağlık sorunları dolayısı ile muayene olmak için gittiği hastanelerde fazlasıyla sorunlarla karşılaşmasına ve pek de iyi olmayan standartlarda muayene hizmetleri almak durumunda kalmasına neden olabiliyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye’de sağlık sektöründe ve en önemlisi de kamu hastanelerinde karşı karşıya kalınan bu olumsuz durumlara ve ciddi mağduriyetlere önlem alabilmek amacı ile tüm Türkiye’deki kamu hastanelerinde fiziki altyapıda daha teknolojik sistemleri oluşturmaya başladı. Özellikle de vatandaşların Türkiye’deki kamu hastanelerinde daha modern standartlarda sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesine yardımcı olacak sistemler oluşturmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaşlar kamu hastanelerinde çok daha çağdaş hizmet standartlarından yararlanabilme şansına yakalayabiliyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden hastane randevularını son derece pratik ve kolay bir şekilde alabilmelerine yardımcı olan bu sistem ile birlikte tüm Türkiye’de kamu hastanelerinde çok daha modern koşulların yakalanabilmesi sağlanıyor. Vatandaşlar artık tüm Türkiye’deki 2. Kademe kamu hastanelerinde ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde sağlık hizmetleri alabilmek için online olarak hastane randevularını alabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu yüzden de Sağlık Bakanlığı tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan online Merkezi Hastane Randevu Sistemi son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Türkiye’de kamu hastanelerinde çok daha çağdaş standartların yakalanabilmesine yardımcı olan MHRS hastane randevu sistemi kamu hastanelerindeki kargaşa ve yoğunluğun önüne geçilebilmesinin dışında da vatandaşa önemli avantajlar sunuyor. Tüm Türkiye’deki 2.kademe kamu hastanelerini ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerini kapsamı altına alan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaşlar hastane randevularını internet kolaylığında alabilme imkanına sahip olabiliyor. Vatandaşlar ikamet ettikleri il ve hatta kent dışındaki kamu hastanelerine de kolay bir şekilde hastane randevusu alabilme imkanına MHRS hastane randevu sistemi ile sahip olabiliyor.

Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi uygulaması beraberinde vatandaşların hastane seçimlerinin yanı sıra hekim seçebilme özgürlüğüne de sahip olabilmesi sağlanıyor ki günümüz modern çağında modern sağlık hizmetleri anlayışı çerçevesinde vatandaşlara sunulabilecek en doğal hakların başında hekim seçme özgürlüğü gelmektedir. Vatandaşlar MHRS hastane randevu sisteminin ALO MHRS 182 çağrı merkezi üzerinden de hastane randevularını alabildikleri gibi çeşitli şikayet ve önerilerini de bildirebiliyor. Bu noktada vatandaşların MHRS üzerinden randevu alım işlemleri de günün her saatinde internete erişim sağlanabilen her yerden gerçekleştirilebiliyor olması da vatandaşa önemli bir kolaylık sağlamaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından faaliyete geçirilen MHRS hastane randevu sistemi üzerinden randevu alımları sadece üye olunması halinde alınabiliyor ki üyelik işlemleri MHRS giriş sayfasındaki ‘üyelik’ ekranından sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Kimlik bilgileri, iletişim bilgileri ve güvenlik bilgileri ile kolay bir şekilde Sağlık Bakanlığı MHRS randevu sistemine üyelik işlemleri tamamlanarak her yerden randevu alabilmek mümkün oluyor.