Gündem MHRS üzerinden randevu nasıl alınır?

MHRS üzerinden randevu nasıl alınır?

12.02.2016 - 00:02 | Son Güncellenme:

MHRS üzerinden hastane randevusu alabilmeniz için yapmanız gerekenler oldukça basittir. Birkaç dakikanızı alacak üyelik formunu oluşturduğunuz durumda giriş yapabileceksiniz. Devamı haberimizde.

MHRS üzerinden randevu nasıl alınır

Çok çeşitli işlemlerin internet sistemi üzerinden yapıldığı bir sistem olan online hizmetler oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Gerek pratikliği gerek de kolaylığı ile küçük büyük herkesin işlerini kolaylaştıran bu online hizmetler vatandaşların yüzünü güldürmüştür. Çünkü artık hiçbir vatandaş boşa vakit kaybederek zaman geçirmeden işlemlerini daha kısa yolu seçerek yönetebilirler. Bunun için yapmaları gereken şey sadece internete bağlı olmaktır. Herkesin ellerinden evlerinden düşmeyen cep telefonları, tabletler bilgisayarlar ile artık internete erişim daha da kolaylaşmıştır. Genişleyen internet sistemi ile vatandaşlar olarak bizler çok kolay ve pratik bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz. Zaman içerisinde yapılan bu yeniliklerin bir öncüsü olan ülkemiz kendini her türlü alanda geliştirmiş ve de en üst düzeyde hizmet vermeyi amaçlamıştır.

Haberin Devamı


Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.


MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Biz vatandaş olarak yapmamız gerekenler ise basit bazı işlemlerdir. Bunlardan her vatandaş yararlanabilir işlemlerini bu şekilde gerçekleştirebilir. Yoğun iş hayatına sahip olan biz vatandaşlara yönelik yapılan bu online hizmetlerin sayısı ve alanı giderek artmaktadır. Eğitim, sağlık, sosyal, kamusal gibi çok çeşitli alanlarda kendini belli eden bu sistem vatandaşların daha kısa süre zarfı içinde işlemlerden yararlanmasını sağlamıştır. Sağlık Bakanlığı da ülkemizde gerçekleştirilen bu teknolojik sistemlerden geri kalmamış vatandaşlara kolaylık sağlayarak onlara pek çok alanda hizmet vermeye başlamıştır. Sağlık alanında gerçekleştirilen en büyük çaplı bir işlem olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi milyonlarca vatandaşa hizmetin kapılarını açmıştır.

Haberin Devamı


Bu Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile hastaneden muayene sırasını kısa bir şekilde alabiliriz. Eskisi gibi hastane önlerinde sabahlamaya gerek kalmadan saatlerce sıra beklemeden randevu sistemi üzerinden randevu almanız oldukça kolaydır. Bu sisteme giriş yaptığımız takdirde bizler kolaylıkla randevumuzu alabiliriz. Ancak ilk olarak bu sisteme üye olmanız gerekir. MHRS kısaltmasına sahip olan bu sisteme üye olmak için de arama motorlarınıza başlığı yazarak karşınıza çıkan ekranda sağ tarafta bulunan alana tıklamanız gerekir. Sonrasında sizler üye ol ibaresi üzerinden kimlik bilgilerinizi sisteme girip bir şifre belirlemeniz gerekir.

Artık bu belirlemiş olduğunuz şifre ve T.C. kimlik numaranız ile sisteme girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ardından MHRS’ ye girişinizi gerçekleştirdikten sonra sizler seçmek istediğiniz doktoru, hastaneyi, bulunduğunuz ili, ilçeyi, muayene olacağınız polikliniği ve randevu saatini tahini seçerek kendinize ve doktorunuza uygun bir saatte randevu arayabilirsiniz. Seçmek istediğiniz tarihin üzerini tıkladıktan sonra sizlere gelen yönergeyi okuyarak onayınızı yapabilirsiniz. Cep telefonlarınıza gelen mesaj ile de seçtiğiniz gün ve saatte randevunuza gidebilirsiniz. Böylece kolay bir şekilde sizler hastaneden randevunuzu almış olacaksınız. Hem de hiç vakit kaybı olmadan hastanelerde boşa zaman geçirmeden internet sistemi üzerinden kolaylıkla bu hizmetten yararlanabileceksiniz. Ayrıca günün her saati haftanın her günü bu MHRS hastane randevu sistemine girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylece sizler hiç vakit kaybı yaşamamız olacaksınız.