Gündem Mucize Doktor 18. bölüm fragmanında Beren Gökyıldız sürprizi! Nazlı, Ali Vefa'ya aşkını ilan ediyor

Mucize Doktor 18. bölüm fragmanında Beren Gökyıldız sürprizi! Nazlı, Ali Vefa'ya aşkını ilan ediyor

10.01.2020 - 10:41 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisi 18. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Mucize Doktor dizisi 18. yeni bölüm fragmanında Beren Gökyıldız sürprizi yaşanıyor. Konuk oyuncu olarak diziye dahil olan Beren Gökyıldız, Mucize Doktor dizisinde kısa süre Betül karakterine hayat verecek. Öte yandan Nazlı, Ali Vefa'ya karşı hissettiklerini ekrana gelecek olan yeni bölümde açıklayacak.

Mucize Doktor 18. bölüm fragmanında Beren Gökyıldız sürprizi Nazlı,  Ali Vefaya aşkını ilan ediyor

Mucize Doktor 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde Beren Gökyıldız sürprizi yaşanacak. Diziye konuk oyuncu olarak katılacak olan Beren Gökyıldız, dizide Betül karakterine hayat verecek. Öte yandan Nazlı, Ali Vefa'ya hissettiği duygular itiraf etme konusunda radikal bir karar verecek ve duygularını Ali'ye açıklayacak. Mucize Doktor 18. yeni bölüm fragmanı ile 16 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

Beren Gökyıldız 29 Eylül 2009 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Güldüy Güldüy Show yarışmasında tanınan Beren Gökyıldız, Star TV ekranında yayınlanan Anne dizisinde Melek Akçay karakterine hayat verdikten sonra Bizim Hikaye, Kızım dizilerinde rol aldı. Son olarak ise Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil olacak olan Beren Gökyıldız dizide Betül karakterine hayat verecek.

29 Eylül 2009'da, İstanbul'da doğdu. Beren Gökyıldız ilköğrenimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan, Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen, Gökyıldız Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır. Son olarak Star TV'de yayınlanan Anne'de Melek Akçay karakterini oynayan, Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır.