Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümde ekrana kilitledi! - İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümde ekrana kilitledi! - İzle

07.04.2016 - 09:44 | Son Güncellenme:

Star'da dün akşam ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yine heyecan doruktaydı. Nefes kesen sahneleriyle zirvedeki yerini koruyan Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümünde yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümü ve yaşanan gelişmeler...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümde ekrana kilitledi - İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana kilitleyen Muhteşem Yüzyıl'da neler yaşandı merak konusu oldu. TIMS prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Kadir Doğulu'nun yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Star Tv'de...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Muhteşem Yüzyıl son bölümünde, Kösem Sultan kaçırılıyor! Safiye Sultan’dan şüphelenen Sultan Ahmed ise öfkeyle kız kulesine gidiyor. Safiye Sultan ise Ahmed’i şaşkına çeviren bir teklifte bulunuyor. Eşkiya tarafından esir tutulan Kösem ise öyle bir bilgiye ulaşıyor ki düşmanını gafil avlıyor.Mustafa’nın hastalandığını öğrenen Halime, emirleri hiçe sayıp oğlunun yanına gidiyor. Ahmed, Kösem’in özlemiyle yanıp tutuşurken, esir tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Kösem’in hayatı tehlikeye giriyor. Hümaşah Sultan ile Züfikar arasındaki yakınlaşma git gide artarken, Hümaşah’ın kocası HASAN Paşa payitahta geliyor. Boşanmak istemeyen Hasan paşa, Hümaşah’ı sırrını açıklamakla tehdit ediyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM’E YENİ KATILAN OYUNCULAR:

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” bütçesi yüksek bir iş. Star TV’nin diziye verdiği parayı, aldığı reytingi satarak karşılaması imkansız. Dizinin ihracatından gelen para, yapımcı ve kanalı kara geçirecek noktaya yaklaşırken bu kez “Kösem”in 26’ncı bölümde “final” yapacağı iddiası ortaya atıldı. Yapımcı firma, bu haberleri anında yalanladı.

Aradan geçen birkaç haftalık sürede şöyle ilginç bir gelişme oldu. Star TV’nin bu hafta 20’nci bölümünü yayınladığı dizinin kadrosuna birkaç gün önce 12 yeni oyuncu dahil oldu. Tim’s, bu oyunculardan kimiyle 10, kimiyle daha fazla bölüm için anlaşma yaptı. Bu hamleden benim anladığım şu:

“Kösem bitiyor” haberleri çıktığında, “Biz bitti demeden ‘Kösem’ bitmez” diye açıklama yapan Tim’s’in hedefi belli. Yapımcı Timur Savcı, bu hamleyle dizinin reytinglerini bir tık daha artırmayı başarırsa “Kösem”, bu sezonu kazasız – belasız tamamlar, ikinci sezon için de iddialı duruma gelir.

Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Vildan Atasever, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Kadir Doğulu, Berk Cankat, Nadir Sarıbacak, Esra Dermancıoğlu ve Cihan Ünal’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna dahil olan oyuncularsa şunlar:

Öykü Karayel, Taner Ölmez, Mustafa Üstündağ, Boran Kuzum, Beste Kökdemir, Ahmet Varlı, Ahsen Eroğlu, Burak Darak, Şahin Sekman, Cenk Suyabatmaz, Gizem Emre ve Şener Savaş.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 21. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Beren Saat kimdir?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümde ekrana kilitledi - İzle

Beren Saat (d. 26 Şubat 1984), Türk televizyon ve sinema filmi oyuncusu. Ankara'da doğup büyüdü. Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk deneyimini Aşkımızda Ölüm Var (2004) dizisiyle kazanan Saat, ilk başrolünü de Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün (2005–06) dizisinde üstlendi. Ardından sırasıyla Hatırla Sevgili (2006–08), Aşk-ı Memnu (2008–10), Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010–12) ve İntikam (2013–14) dizilerinin de başrollerini oynayarak ününü pekiştirdi. Bu dizilerden özellikle Aşk-ı Memnu, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye'de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde Fatmagül'ün Suçu Ne? de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü. Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009'da gösterime giren Güz Sancısı filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. Gecenin Kanatları (2009), Gergedan Mevsimi (2012) ve Benim Dünyam (2013) filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.Günümüzde Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide Kösem Sultan rolünü canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı. Radikal'in hazırladığı "2010'a Damgasını Vuranlar" listesine Yılın Oyuncusu sıfatıyla dahil oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014'te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin, Türkiye), oyuncu. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir.

İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır.

Haberin Devamı


Muhteşem Yüzyıl Kösem 21. son bölümde ekrana kilitledi - İzle