Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı! -İzle

25.04.2016 - 15:13 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem bomba gibi bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Son bölümde, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de sırlar ortaya çıkıyor. Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Muhteşem Yüzyıl Kösem yapımcılığını Timur Savcı, senaryosunu Yılmaz Şahin, Nüket Bıçakçı ve Sevgi Yılmaz, yönetmenliğini ise; Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın, Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş üstlenmektedir. Başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Kadir Doğulu'nun yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta kayıp şehzadenin sırrı gün yüzüne çıkıyor.Yasemin’in kızkardeşi olduğunu öğrenen Kösem, infazı durdurmak için var gücüyle yetişmeye çalışıyor! Safiye Sultan’ın İskender’i tahta çıkarmasından korkan Zülfikar ise İskender’i payitahttan göndermek istiyor. Ancak bu planlarından Safiye’nin haberi olunca ölümle burun buruna geliyor. Safiye’den intikam almak isteyen Kösem, İskender’den Safiye’yi öldürmesini istiyor. Gerçekleri bilmeyen İskender annesini öldürmeye gidiyor. O gece yaşananlar herkesin kaderini değiştiriyor! Sultan Ahmed’in vaziyeti gittikçe kötüleşiyor. İskender’in Kösem’e olan aşkı her geçen gün büyürken, bu aşka öyle biri şahit oluyor ki savaş kızışıyor. İskender’in sırrı açığa çıkıyor! Halime’nin korkuları gerçek oluyor. Mustafa’nın deliliğini sürpriz biri öğreniyor. Kösem, Ahmed’e mühim bir sırrı açıklamak için has odaya giderken aldığı haberle dünyası başına yıkılıyor! Kösem için her şey anlamını yitiriyor!

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

Yasemin’in kız kardeşi olduğunu öğrenen Kösem büyük bir şok yaşar. Safiye ile savaşında daha önce babasını kurban veren Kösem, kardeşini kurtarmak için yetişmeye çalışır.Safiye ile aralarındaki bu savaşa bir son vermek isteyen Kösem, İskender’den can düşmanını öldürmesini ister. İskender annesi olduğundan habersiz, Safiye’yi öldürmek için eski saraya gider. O geceden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Şehzade Osman ve Mehmed ise yeniçeri ocağını ziyaret ederler. Mehmed’in yeniçerinin önünde Osman’a yaptığı saygısızlık iki kardeş arasındaki gerilimi doruğa çıkarır. Sultan Ahmed oğulları arasındaki kıyasıya kavgaya şahit olunca, sarayda ipler gerilir.

Sultan Ahmed’in durumu gittikçe kötüleşmektedir. Kösem, Ahmed’in durumundan endişe ederken, aldığı haber yüreğine bir ok gibi saplanacaktır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 24. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM HAKKINDA

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Tims Productions tarafından yapılan, star TV tarafından 12 Kasım 2015'te yayımlanmaya başlayan tarihi-kurgu türünde Türk televizyon dizisi. Dizi, 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Osmanlı Sultanı I. Süleyman ile Hürrem Sultan'ın hayatını anlatan Muhteşem yüzyıl dizisinin devamı niteliğinde çekilmiştir.

Haberin Devamı

Dizi, Osmanlı İmparatorluğu'nun en kudretli valide sultanı, I. Ahmed'in nikahlı eşi, IV. Murad ve Sultan İbrahim'in annesi, IV. Mehmed'in de büyük annesi olan Kösem Sultan'ın hayatı etrafında kurgulanmıştır. İlk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda tanıtılmıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümleri Yunanistan'ın Sakız Adası'nda çekildi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 24. bölüm fragmanı yayınlandı -İzle

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KARAKTERLERİ

Kösem Sultan (Anastasia Tsilimpiou/Beren Saat) - Kefalonya Adası'nda yaşayan soylu bir ailenin kızı olan Anastasia, Safiye Sultan'ın emriyle yeni tahta çıkan I.Ahmed'e hediye edilir. Safiye Sultan tarafından kendisine Mahpeyker adı verilmiştir. Daha sonra Kösem adını almıştır.

I. Ahmed (Ekin Koç) - Babası III. Mehmed'in ardından tahta geçen 14. Osmanlı padişahıdır. Abisi Şehzade Mahmud'un ani bir şekilde öldürülmesinin ardından tahtın en güçlü adayı olmuş. Babası III.Mehmed'in ölümünün ardından hiç beklemediği bir anda tahta çıkmıştır. İlk emri de kardeşi Şehzade Mustafa'nın canını bağışlamasıdır.

Haberin Devamı

Safiye Sultan (Hülya Avşar) - Sultan Ahmed'in büyük validesi. Venedik asıllı, zengin bir aileden gelmiştir. Oğlu III. Mehmed'in ölümünün ardından torunu Ahmed'in tahta çıkmasında büyük katkısı olmuştur. Haremdeki ve devlet içindeki entrikalara hakimdir. Bu entrikaların en tehlikelilerini bizzat tasarlayan ve uygulayan kendisidir.

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever) - Sultan Murat ve Safiye Sultanın kızı. Gerçekten Sultan Murat ve Safiye Sultanın bu isimde bir kızı yoktur. dizi için yaratılmış hayali karakterdir..