Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde kılıçlar çekildi!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde kılıçlar çekildi!

11.05.2016 - 11:35 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde heyecan doruktaydı. Her bölümde aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde neler yaşandı? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm ve diziyle ilgili detaylar...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde kılıçlar çekildi

TIMS prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, kadir doğulu'nun yer aldığı Muhteşem yüzyıl Kösem son bölümü ile nefesleri kesti. Heyecanla izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Halime ve Kösem arasında kılıçlar çekildi!
Kösem, Halime’nin tuzağından son anda kurtuluyor! Sultan Mustafa, saraydan kaçarken yakalanan Osman’ın ölüm emrini veriyor.Halime, Kösem’i bertaraf edebilmek için onu Osman’ı kaçırmakla suçluyor. Büyük bir ihanete uğrayan Kösem, kız kulesine sürgün ediliyor. İskender’in ölmediğini öğrenen Safiye Sultan oğluna kavuşuyor.Ve İskender’i tahta çıkarmak için plan yapıyor!Kösem, Mustafa’nın deliliğini ifşa etmek için harekete geçiyor! İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştiriliyor! Çocuklarının hayatını güvence altına almak isteyen Kösem, Halime’yi can evinden vuruyor. Kösem Osman’ı tahta çıkarmak için bir saray darbesi yapmaya hazırlanırken, Halime Sultan, şehzadelerin ölüm emrini veriyor! Kösem saraya yetişip evlatlarını kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde kılıçlar çekildi

Ölümle burun buruna gelen Kösem, saldırıdan son anda kurtulur. Halime’den hesap sormak için saraya geldiğinde ise büyük bir şok yaşar. Halime, Kösem’i Osman’ı kaçırma suçuyla kız kulesine sürgün eder. Kösem suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışırken, en güvendiği insanlardan birinin ihanetine uğrar.

Sultan Mustafa ise saraydan kaçmaya çalışırken yakalanan şehzade Osman’ın ölüm emrini verir. Paşalar ve yeniçerinin tehditiyle köşeye sıkışan Halime’ler için şehzadeleri katletmek o kadar kolay olmayacaktır. Halime’nin evlatlarına zarar vermesinden korkan Kösem, Mustafa’yı tahttan indirmek için harekete geçer. İlk kez halkın önüne çıkacak olan Mustafa’nın ilacı değiştirilir. Kalabalıktan korkan Mustafa’nın yaptıkları herkesi şok eder.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. son bölümde kılıçlar çekildi


Kösem, şehzade Osman’ı tahta çıkarmak için darbe yapmaya hazırlanır. Halime ise tedbirini çoktan almıştır. Kösem sıkışıp kaldığı yerden kurtulmaya çabalarken, cellatlar şehzadeleri öldürmek için gelmektedir. Muhteşem Yüzyıl Kösem, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Star’da..

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. BÖLÜM FRAGMANI

Yayın Günü: 12 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 20.00

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ayrılık vakti

Haberin Devamı

İlk bölümünden bu yana reyting listelerinde pek de aradığını bulamayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde şimdi de ciddi bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Ekranlara on yıllık bir aradan sonra yeniden dönüş yapan Hülya Avşar, Safiye Sultan karakteriyle dizide boy gösteriyordu. Avşar’ın rolü 30. bölümde bitecek.

YENİ PADİŞAH YENİ DÖNEM

Uçankuş TV'nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre, Hülya Avşar'ın “Muhteşem Yüzyıl Kösem”deki rolü 30. bölümde yani 4 bölüm sonra son buluyor. Dizide 1. Ahmet dönemi tamamen kapanacak ve yeni sezonda 4. Murat dönemi başlayacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM KARAKTERLERİ

Kösem Sultan (Anastasia Tsilimpiou/Beren Saat) - Kefalonya Adası'nda yaşayan soylu bir ailenin kızı olan Anastasia, Safiye Sultan'ın emriyle yeni tahta çıkan I.Ahmed'e hediye edilir. Safiye Sultan tarafından kendisine Mahpeyker adı verilmiştir. Daha sonra Kösem adını almıştır.

I. Ahmed (Ekin Koç) - Babası III. Mehmed'in ardından tahta geçen 14. Osmanlı padişahıdır. Abisi Şehzade Mahmud'un ani bir şekilde öldürülmesinin ardından tahtın en güçlü adayı olmuş. Babası III.Mehmed'in ölümünün ardından hiç beklemediği bir anda tahta çıkmıştır. İlk emri de kardeşi Şehzade Mustafa'nın canını bağışlamasıdır.

Haberin Devamı

Safiye Sultan (Hülya Avşar) - Sultan Ahmed'in büyük validesi. Venedik asıllı, zengin bir aileden gelmiştir. Oğlu III. Mehmed'in ölümünün ardından torunu Ahmed'in tahta çıkmasında büyük katkısı olmuştur. Haremdeki ve devlet içindeki entrikalara hakimdir. Bu entrikaların en tehlikelilerini bizzat tasarlayan ve uygulayan kendisidir.

Hümaşah Sultan (Vildan Atasever) - Sultan Murat ve Safiye Sultanın kızı. Gerçekten Sultan Murat ve Safiye Sultanın bu isimde bir kızı yoktur. dizi için yaratılmış hayali karakterdir..