Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. yeni bölümde Sultan İbrahim devri başladı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. yeni bölümde Sultan İbrahim devri başladı!

06.06.2017 - 12:05 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm ile ekrana geldi. Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan İbrahim devri başladı. Sultan İbrahim’in tahta çıkmasıyla, devletin idaresi yeniden Kösem Sultan’a geçti. Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 28. yeni bölümde Sultan İbrahim devri başladı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 27. bölüm ile ekrana geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan İbrahim devri başlaması ile Kösem yeniden devletin idaresini etki altına aldı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Vezir-i azam Kemankeş Mustafa Paşa’yla devleti beraber idare eden Kösem Sultan, Sultan İbrahim’i devlet işlerinden uzak tutuyor! Âtike Sultan ise validesinin yanında değil, karşısında duruyor! Sultan İbrahim ise gözdeleriyle sefahat içinde yaşıyor!

Sultan İbrahim’in padişah olmadan evvel doğan Şehzadesi Osman sarayda yok sayılıyor! Buna dayanmayan Sultan İbrahim şehzadesini resmi olarak ilan etmeye karar veriyor! Kösem Sultan buna engel olmak için Şehzade Osman ve Zarife’yi sürüyor. Sultan İbrahim’in baş hasekisi olan Turhan Sultan ise Şehzadenin geri dönmemesi için hain bir tuzak kuruyor! Şehzadesinin başına gelenleri öğrenen Sultan İbrahim, validesini suçluyor ve onu dünyanın bir ucuna sürüyor!