Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

29.11.2016 - 10:38 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Murad, Farya'yı kurtarır. Öte yandan Kösem Sultan sarayda dönen oyunu bozmakk için harekete geçer Muhteşem Yüzyıl Kösem heyecan dozu yüksek yeni bölüm fragmanı ile Cuma akşamı izleyenleri ile buluşuyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümleri ile Fox TV ekranında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta Murad, Farya'yı kurtaracaktır. Ayşe Sultan, Murad ve Farya arasında yaşananları duyunca deliye dönecektir. Muhteşem Yüzyıl Kösem nefes kesen yeni bölümm fragmanı ile 2 Aralık Cuma saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akgülder, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Engn Benli gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 2. SON BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta anne oğul iktidar mücadelesinde karşı karşıya geliyor! İsyancıların saraya yürüdüklerini öğrenen Sultan Murad, ayak divanı yapar. Ulema, yeniçeri ve sipahilere Kur-an’a el bastırıp, sadakat yemini ettirir. Sultan Murad, iktidarın tek sahibi olduğunu herkese ilan eder. Tüm haremin gözü önünde, naibeliğine son verildiğini öğrenen Kösem büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlunun kendisine ihanet ettiğini düşünür. Ancak devlet idaresini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 3. BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem, kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor!

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı global bir ekran fenomeni Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ikinci sezonu Cuma günü FOX’ta başlıyor.

Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah ve Metin Akdülger’in başrol oynadığı dizinin ikinci sezonunda Sultan Murad döneminin iki renkli ismi Evliya Çelebi ve Hezarfen Çelebi de var.

Necip Memilli’nin yollara aşık Evliya Çelebi olarak izleyiciyle buluşacağı “Muhteşem Yüzyıl Kösem”de, tek hayali uçmak olan Hezarfen Çelebi’yi; Ushan Çakır canlandırıyor.

Dizinin hikayesinde Sultan Murad’la birlikte eğitim gören ve çocukluklarından bu yana arkadaş olarak tasvir edilen Evliya ve Hezarfen; Sultan Murad’ın yükseliş döneminde de her zaman onun yanında olacaklar.