Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor!

16.12.2016 - 16:12 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kasım'ın Hünkar'ın hareminden bir kadını hamile bırakması ortalığı karıştıracak. Muhteşem Yüzyıl Kösem heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Cuma akşamı ekrana gelecek.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölüm fragmanında gerilim tırmanıyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akdülger, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Necip Memili, Engin Benli, Ushan Çakır, İsmail Demirci, Metin Belgin, Ece Çemişoğlu, Leyla Feray, Hakan Şahin, Şener Savaş, Murat Atik, İdil Yener, Mustafa Kırantepe, Yiğit Uçan, Rıdvan Aybars Düzey, Doğaç Yıldız ve Şemsi İnkaya yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma akşamı saat 20:00'da FOX'taydı.

MUHTEŞEM YÜZYIL 6. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL 5. SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ>>>

MUHTEŞEM YÜZYIL 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Murad hayatının en büyük korkusunu yaşıyor! Prenses Farya, Sultan Murad’ın karşısına getirilir. Sultan Murad hükmünü bizzat verecektir! İdam edileceğinden emin olan Farya, Sultan Murad’ın hükmünü duyunca ölmekten beter olur.

Vakfında, suikasta uğrayan Kösem Sultan kaybolur. Asi sipahilerinden kaçırdığından şüphe ederler. Zaten yaralı olan Kösem Sultan hayatta kalabilecek midir? Validesinin saldırıya uğradığını öğrenen Sultan Murad, sefer yolundan geri döner. Kösem Sultanı bizzat arayacak ve bulacaktır. Sultan Murad, aramaların başındayken asi sipahiler tarafından saldırıya uğrar.

Haberin Devamı

Prenses Farya, Sultan Murad uğruna canını hiçe sayar. Atike Sultan, Silahdar Mustafa’yı köşeye sıkıştırır. Her şeye razıdır. Silahdar’a bir teklifte bulunur! Silahdar ise Gevherhan Sultana karşı olan hislerini daha fazla saklayamaz. Sultan Murad, Prenses Farya’ya verdiği sözleri tutar. Amcası İstvan’ı cezalandırır ve annesi Kraliçe Catherine’i kurtarır.

Artık, Farya annesiyle beraber ülkesine dönecektir. Ülkesine dönmek için yola çıkan, Farya büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır. Şehzade Kasım’ın yasak olduğu halde cariyeyle görüşmeye devam etmektedir. Hiç ummadıkları bir anda bu sırrı biri öğrenir!