Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.01.2017 - 11:05 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölüm ile ekrana geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta Kösem Sultan, Sultan Murad’ın Şehzade Kâsım’ı kapattığını öğrendi. Sultan Murad ve Kösem karşı karşıya geldi. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ise...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akgülder, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Engin Benli, İsmail Demirci, Ece Çeşmioğlu, Leyla Feray, Yiğit Uçan, Aybars Düzey, Doğaç Yıldız gibi usta isimlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem nefesleri kesti.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 8. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 8. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta geçmişten gelen korkular su yüzüne çıkıyor!

Farya’nın hamileliği saraya bomba gibi düşüyor! Kösem Sultan, Sultan Murad’ın Şehzade Kâsım’ı kapattığını öğreniyor! Sultan Murad ve Kösem karşı karşıya geliyor! Ayşe Sultan Farya’nın hamile olduğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor!

Kösem, Şehzade Kâsım’ın kapatılmasından sorumlu olan herkesten intikamını alıyor! Sultan Murad Anadolu’da başlayan isyan haberini alıyor!

Gevherhan ve Silahdar aşkı gittikçe alevleniyor! Ayşe, Farya’ya müthiş bir tuzak kuruyor! Farya ölümle burun buruna geliyor! Sultan Murad, Anadolu’ya sefere çıkıyor!