Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümnden hemen sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümnden hemen sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

14.02.2017 - 09:45 | Son Güncellenme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. son bölümünden hemen sonra 12. yeni bölüm framanı yayınlandı. Gülbahar'ın oyunları savaşı başlatırken payitahta yayılan yangın yüzünden Sultan Murad ve Kösem Sultan zor durumda kaldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Hezârfen Ahmed Çelebi, Galata kulesinden uçuyor... İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümü...

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümnden hemen sonra 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Retying listelerini alt üst etmeyi planlayan dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de bu hafta olayların ardı arkası kesilmedi. Fantastik ve aksiyon dolu bir senaryoyla seyirci karşısına çıkan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Murad yeniçeriden hesap sordu.

Haberin Devamı

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Zeynep Farah Abdullah ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölümü 14 Şubat 2017 Salı akşamı FOX TV'de ekrana geldi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 12. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta payitahta yanıyor! Sultan Murad, Şehzade Bayezid’le ilk defa karşı karşıya geliyor! Kösem Sultan mührünün çalındığını fark ediyor! Ayşe Sultan, Kösem Sultan’ın kendisinden şüphelendiğini öğreniyor! Mührü çalan Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa harekete geçiyor!

Farya, bebeği olması için şifa arıyor! Sultan Murad, Yeniçeri ocağına korku salıyor! Silahdar ve Gevherhan Sultan arasındaki aşkı hiç ummadıkları biri öğreniyor! Hezârfen Ahmed Çelebi, Galata kulesinden uçmaya karar veriyor! Bütün payitahta yayılan yangın yüzünden Sultan Murad ve Kösem Sultan zor durumda kalıyor!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 11. SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ