Gündem Müzisyenlere yeni bir cennet!

Müzisyenlere yeni bir cennet!

03.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

1976’dan bu yana müzik aletleriyle müzisyenleri buluşturan Zuhal Müzik yeni mekanı Zuhal Uniq’le müzisyenlere buluşma noktası yaratacak. Genel müdür Ali Sungurlu, ‘Müzikle hayat daha güzel’ diyor.

Müzisyenlere yeni bir cennet



270 şubesi ve uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Türkiye’yi müzik aletiyle buluşturan Zuhal Müzik bu kez Türkiye’nin en büyük müzik müzik enstrümanı mağazası olma iddiasıyla yeni bir mekan açtı. Önceki akşam, The Away Days’in sahne aldığı bir konserle açılan Zuhal Uniq adlı yeni mekan, Maslak’ta bulunan UNIQ İstanbul adlı merkezin içinde bulunuyor.
Sadece müzik aleti yok
Zuhal Müzik Genel Müdürü Ali Sungurlu, mekanı, “Yıllardır hayalini kurduğumuz gibi müzisyenlerin ihtiyaçlarına, yaratıcılıklarını arttırabilecek çözüm önerileriyle ulaşmalarını sağlayabilecekleri bir proje” diyerek özetliyor. Prova stüdyolarının da bulunduğu Zuhal Uniq, genç müzisyenleri desteklemek için stüdyosunda yeni yetenekleri ücretsiz ağırlayacak.
Amaçlarının müzisyenler için bir buluşma noktası yaratmak olduğunu söyleyen Sungurlu, “Müzisyenler, amatörler, koleksiyonerler, yeni başlayanlar... Hepsinin bir yerde buluşup bilgilerini, hikayelerini ve tecrübelerini paylaşabilecekleri bir toplanma yeri ve topluluk olusturmak istiyoruz” diyor. “Müzikle hayat çok daha güzel, amacımız bu projeyle insanların hayatına daha fazla müzik ve tutku sokmak” diyen Ali Sungurlu, mekanda sadece müzik aleti satılmayacağını vurguluyor, “Konserler, eğitim seminerleri, imza günleri, ile de Zuhal Uniq’i sadece enstruman satışı yapan bir mağaza gibi degil müzikle ilgili interaktif bir yer olarak kullanmaya devam edecegiz.”