Gündem Nevşehir, Aksaray, Kayseri'de okullar tatil mi? 17 Ocak Perşembe

Nevşehir, Aksaray, Kayseri'de okullar tatil mi? 17 Ocak Perşembe

16.01.2019 - 15:57 | Son Güncellenme:

Dün birçok il ve ilçede eğitime kar engeli geldi. Dün gece etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Nevşehir, Aksaray, Kayseri'de 17 Ocak Perşembe okullar tatil mi?

Nevşehir, Aksaray, Kayseride okullar tatil mi 17 Ocak Perşembe

Yoğun kar yağışı nedeniyle dün bazı il ve ilçelerde okullar tatil edilmişti. Nevşehir, Aksaray, Kayseri'de okullara bugün ara verildi mi?

Haberin Devamı

NEVŞEHİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Nevşehir merkez ve ilçelerinde, dün geceden beri etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın (bugün)ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın (bugün) idari izinli sayılacağı belirtildi.

AKSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Aksaray'da yoğun kar, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde yarın (bugün) eğitime ara verildi.

Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde etkili kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesi kararının alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, "Kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki eğitim kurumları 17 Ocak Perşembe günü tatil edildi. Hamile ve engelli kamu çalışanları ise 1 gün idari izinli sayılacak." ifadesine yer verildi.

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Kayseri'de kar yağışı nedeniyle merkez ilçelerde taşımalı eğitim yapan, diğer ilçelerin ise tamamında okullar tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkez ilçeler Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar'da taşımalı eğitim yapılan okullarda yarın (bugün) eğitime ara verildi.

Ayrıca, Develi, Yahyalı, Bünyan, İncesu, Pınarbaşı, Tomarza, Yeşilhisar, Sarıoğlan, Sarız, Akkışla, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde okullar tatil edildi.