Gündem O Hayat Benim 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

O Hayat Benim 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

29.03.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan O Hayat Benim yeni bölümü ile yine muhteşem geliyor. Heyecanla beklenen O Hayat Benim 88. yeni bölüm fragmanı sonunda yayına girdi. Merakla beklenen O Hayat Benim yeni bölümde fragmanında neler oluyor? Heyecanın dorukta olduğu O Hayat Benim yeni bölüm ayrıntıları haberimizde.

O Hayat Benim 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Yapımcı firma Pastel Film olan, yönetmenliğini hamdi alkan yapan O Hayat Benim dizisinde bu hafta 88. yeni bölüm fragman heyecanı yaşanıyor. Başrollerini ünlü sanatçı Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimlerin paylaştığı fox tv’nin izlenme rekoru kıran dizisi ‘O Hayat Benim’de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. O Hayat Benim son bölüm ve detaylar haberimizde. O Hayat Benim Pazar akşamı FOX'ta.

Haberin Devamı

O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

O HAYAT BENİM 88. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Efsun ve Sultan, Hanife’nin üzerine bir kâbus gibi çöker. Hanife pes eder. Kurtulmak için her şeyi anlatmak üzeredir. Ganimet ise Zeynep’i kaybetmektense ölümü bile göze almaya hazırdır. Hanife’nin evi kuşatma altındadır artık... Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır. Hülya ise Kenan’ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterir... Bahar’ın tek sığınağı Ateş’tir. Ancak Ateş’in önce Arzu’yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttır. Arzu ise Ateş’i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıdır.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM DİZİSİ KONUSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.
O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen : Hamdi Alkan
Yapımcı: Yaşar İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan

İCLAL AYDIN

O Hayat Benim 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Bahar’ın gerçek annesi... Mersin’li bir toprak ağası olan Yusuf’un tek evladı. İstanbul’da üniversite kazandığında Yusuf herkesin sözüne karşı çıkıp, “Ben kızıma güveniyorum” diyerek İstanbul’a göndermiş Hasret’i. Hasret de babasının yüzünü kara çıkarmamış ilk yıl. Ama sonra Mehmet Emir’le tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlar.Hasret güzel, ayakları yere basan, cesur, öz güveni yüksek ve gururlu bir kadın... Hayata karşı kaldırdığı bütün kalkanları önce Efsun sonra da Mehmet Emir karşısında iniyor bir bir. Sıcak, insana huzur veren bir ses tonu var. Ancak cümleleri, düşüncelerini hiçbir yanlış anlamaya fırsat vermeyecek kadar keskin. Dinlerken insanın gözlerinin içine bakıyor; ruhunu okumak istercesine. Bir tek Mehmet Emir’in gözlerinin içine bakamıyor uzun uzun; kalbini ele vermekten korktuğu için o da... Tavırları sakin ama ağırkanlı değil. Aksine gayet enerjik bir kadın. Yıllarca kendi işini kendi görmenin verdiği bir canı tezlik var. Koca bir çiftliğin biricik kızı olarak yetiştirilmenin hanımağa kibri, sinirlendiği zaman açığa açıyor. O zamanlarda sesi sertleşip korkutucu bir hale geliyor. Az ama birbirine uyumlu giysileri var. Dümdüz siyah bir elbiseyi gözalıcı bir fularla takmayı bilen stil sahibi kadınlardan. Süslenmeyi sevmiyor, makyajı da...